Cum imi fac monitoarele din autobuze ziua mai buna

Cred ca au ajuns prin toate orasele mari din tara monitoarele din autobuze. Pentru cine nu le stie e vorba de astfel de ecrane amplasate de obicei pe cabina soferului. In programul lor sunt diverse reclame, se arata harta traseului autobuzului si numele strazilor de langa urmatoarea statie, copii disparuti :(, sfaturi de la Politie spre populatie..


Se mai introduc informatii interesante si se mai arata fotografii destresante cu animalute si alte lucruri dragute dar nu despre ele vroiam sa va spun. Ci despre cum ma amuza si ma fac sa visez pozele cu locuri paradisiace difuzate intamplator sub numele statiei care urmeaza. Am incropit cateva in Paint ca exemplu:
De cate ori le vad imi imaginez cum ar fi daca asta m-ar astepta la urmatoare statie :)

Fotografiile le-am luat de pe un site cu wallpapere.

3 comments:

Anonim spunea...

ahaha, asta este cum ar spune englezul un soi de "tongue in cheek": chiar daca esti in Bucuresti, asta nu inseamna ca nu poti sa visezi la, sa zicem, Piata Rahova :))

Ilie spunea...

Ela, dacă blogul tău ar fi fost desenat pe hartie ar fi fost superb... însă fontul asta (deși drăguț și primitor) este incredibil de greu de citit pe monitor... și mai este si *bold*.

Când vei vrea să folosești bold, ce te faci?

Ela Iliesi spunea...

Irina, destul de amuzante rezultatele Google imagini dupa cautarea "tongue in cheek". Vroiam sa verific ca imi imaginez corect :))

Ilie, merci, nici eu nu eram f sigura .. ma mai joc azi sa vad ce tempalte-uri dragute mai gasesc.