De Sfantul Valentin 3 sfaturi pentru cei singuri

Au fost zile de 14 februarie in care singurul cadou de Valentine's l-am primit de la mama, zile cand am suferit din dragoste neimpartasita sau de prea putina iubire si cand mi-am simtit inima cum isi simtea probabil Rocky Balboa ochii.

Asa ca singuratate si suferinta ziceti? Desigur ca am avut portia mea, mare, intunecata si amara. Dar asta nu m-a oprit sa caut si sa caut pana l-am gasit.

-

Ca sa primesti trebuie sa dai. Ca sa gasesti trebuie sa cauti. Norocul, chiar si in dragoste, ti-l faci singur.

3 pasi ca sa iti gasesti pe cineva:

1. Da-ti seama exact ce vrei
Iubirea e ceva greu de definit si daca vrei ceva ce nu intelegi prea bine nu vad sanse prea mari de reusita. In schimb, poti sa te cunosti pe tine, sa iti dai seama de cum ar trebui sa fie perechea ta dar si de cum nu ar trebui sa fie. Din pacate abia la sfarsitul unei relatii iti dai cel mai bine seama de aceste lucruri.

2. Du-te acolo unde se gaseste ce cauti
De cand am descoperit internetul am avut cont sau conturi pe site-urile de intalniri. Mi s-a parut cea mai simpla metoda de a cunoaste pe cineva dupa ce am terminat liceul. Am mai cunoscut baieti la patinoar, la dansuri, in autobuz si prin blog, dar in fruntea listei de locuri recomandate raman neogen si okcupid.

3. Acorda sanse
5 minute merita aproape oricine. Du-te la intalniri. Conform unui studiu ok cupid o relatie are in general sanse sa mearga daca amandoi au aceeasi parere despre : filmele de groaza, calatoritul de unul singur printr-o tara straina, renuntatul la averile lumesti si locuitul pe o barca. Niste intrebari bune de pus la prima intalnire.

-

Go Rocky!

4 comments:

I LOVE RAIN spunea...

Mai Ela, imi plac sfaturile tale. sunt foarte clare si bune.
eu as zice multumesc ca te-ai gandit si la cei singuri!
Oana

Ninu spunea...

:)) Am receptionat mesajul :) Multumesc mult ! :)

Mihai spunea...

filmele de groaza sunt o panarama, adica cele la care se uita pustanii din ziua de azi, facute de hollywood.
calatorit de unul singur printr-o tara straina? bineinteles!
nu vreau sa renunt la averi lumesti, la chestii din astea se gandesc doar cei care au avut mereu de toate si s-au plictisit.
am trait pe un vas, mi se pare chiar exciting.

ei, ce scor am facut? am sanse sa cunosc si eu pe cineva? :-ss

Ela Iliesi spunea...

Oana, Ninu, cu placere

Mihai, sper sa-ti vada interesantul raspuns cine trebuie :D