Mi-am dat seama ca atunci cand intru intr-o relatie sunt acel gen de om care rupe legaturile cu lumea din jur. Bu hu mie.

Inainte nu era asa rau fiindca locuind cu parintii si sora vrand nevrand tot mai dadeam ochii si cu ei prin casa. Eram la scoala asa ca mai ii vedeam si pe colegi. Acum insa cand locuiesc separat si-am luat pauza de la scolit am atins recordul de a ma auzi cu familia si prietenii doar de cateva ori pe luna, la telefon.

Inutil sa zic ca ni s-au racit relatiile. Relatii care binenteles pentru unii vor fi discutabile daca distanta le raceste. Dar eu stiu mai bine. Singura relatie care functioneaza si la distanta e cea cu Nede care e plecat in Iran.

-

Revenind la titlu, mi-am dat seama aseara ca eu cand intru intr-o relatie nu-mi mai trebuie iubire decat de la partener. Dar iubirea si fericirea trebuie sa ne vina constant din mai multe parti ca sa ne fie bine. Si mie ca om si noua ca si cuplu.

Asa ca de weekendul acesta incep sa imi recuceresc prietenii, sa imi reiau hobbyurile si sa calatoresc mai mult - caci asta tre sa fac se pare ca sa ma vad cu familia, zici ca suntem forturi de aparare a Bucurestiului, fiecare si-a ales un colt.

Puncte turistice in viitorul apropiat: Vulcanii noroiosi, Barajul de la Vidraru.