Pentru fete: Cu ce trec durerile cand racesti la burta

Daca esti ca mine, iarna si in general cand e frig stii cat de suparatoare sunt racelile la burta. Ani de zile am suportat dureri care ma tineau la pat sau ma intorceau acasa mult mai devreme decat as fi vrut. Am luat tot felul de tratamente pana am descoperit cum sa scap de necaz si cum sa il evit. Si-acum ca stiu ar fi crud sa nu spun mai departe.

Preventie: Primul lucru care e de spus e f basic: trebuie sa porti ciorapi. Cu cat mai grosi cu atat mai bine. Iar blugii cu talie joasa sunt doar pentru zilele calduroase de vara.

Tratament: Daca incepi sa simti ca te ia durerea bea cat mai multa apa plata. Eu beau cam un litru si in general intr-o jumatate de ora imi trece. Exista si un medicament minune care ia durerea in 5 minute dar trebuie sa il iei cat mai rar posibil ca sa nu dezvolte corpul rezistenta la el. Se numeste Flamexin si e un anti inflamator.

Ca ultim sfat recomand o f buna igiena a corpului si gel de dus cu PH neutru.

7 comments:

Iulia spunea...

Deci te reparaşi? Sau lăsăm muzeul pe al'dată?

Iulia spunea...

Am uitat să mă abonez la răspunsuri :D

Ela Iliesi spunea...

Nu lasam nimic, sa ma mai uit o data unde-i ceainaria, ma-mbrac si pornesc spre Romana.

Iulia spunea...

Ok :))

Kamikaze spunea...

daca durerile sunt dese si crunte, un efect foarte fain are ceaiul din radacina de valeriana.pe cuvant.eu beau in acele zile ale lunii si ma ajuta...

Andra T. spunea...

pe mine ma ajuta mult si daca stau in pat cu o sticla de apa fierbinte pe burta:)

Ela Iliesi spunea...

multumesc, o sa testez!