Cum functioneaza masina de spalat

Mi-l amintesc pe tata acum foarte multi ani cum a gasit "Cartea tinerelor gospodine" prin biblioteca si a batut un apropo subtil catre mine si sormea gen sa n-o sarim cand ajungem la ea.

N-am inteles care-i treaba asta cu gospodaritul de tanara. Ca si cum nu te astepta oricum 40-50 de ani de gatit si curatenie.

O admiram pe Alina Inima Hoinara care de la 16-17 ani facea dintr-un pui 3 feluri de mancare dar pana anul asta n-am gatit decat ca sa fac surprize celor dragi. Caci imaginea mea gatind era in sine surprinzatoare, ha ha.

Si am fost multa vreme perfect multumita cu admiratul, degustatul, aspirat si sters praful. Dar acum ca toate diplomele sunt la locul lor incep sa ma bucur de micile placeri ale gospodinei.

Intorcandu-ma la titlu. Zilele acestea am aflat cum functioneaza masina de spalat: ii dai detergent, apa, curent si selectezi programul potrivit.. Si-am facut-o: am spalat rufe la masina. De doua ori deja - dupa cum ma asteptam, o data ce incepi dupa aia o sa o tot faci.

6 comments:

Mihai spunea...

Sa inteleg ca altcineva iti gateste, altcineva iti spăla rufele pana acum, altcineva facea curatenie generala. Misto viata asa!
Gospodaritul asta n-are legatura cu faptul ca esti fata, eu am plecat de acasa si am fost fortat sa imi fac lucruri singur. Eu am spalat si manual, ca n-am avut masina de spalat. Dar mai mult de-atat imi aduc aminte cum toata copilaria maica-mea freca la rufe in baie in ditamai ligheanul, alea erau vremuri, nene...

Ipu Ninulescu spunea...

:( Trist.. Pentru mine ziua in care am aflat cum se spala vasele a fost ce-a mai trista :(

I LOVE RAIN spunea...

foarte draguta amintirea cu tatal tau:)

Ela Iliesi spunea...

Mihai, am un prieten care zice ca sunt iluminata, fiindca ma vede tot timpul fericita, de fapt am o viata f f roz.

Mai Ninu, tu ma iei peste picior. Mie imi place sa spal vasele; pe principul "tu gatesti, eu spal vasele". Chiar a fost o zi trista?

Oana, merci, mai am cateva :)

Mihai spunea...

bine bine, in concluzie tu locuiesti cu parintii?

Ela Iliesi spunea...

nu si caut colege de apartament :)