Aseara am fost la Sex and the City 2
posibil *spoiler*

Nede e mai apatic zilele astea, eu cred ca are genul ala de depresie-nostalgie care te loveste atunci cand te intorci in tara de oriunde ai fi fost si oricum ti-ar fi fost acolo. asa sunt oamenii, devin nostalgici dupa zilele trecute oricat de rele au fost ele "rau ca rau dar mai rau fara rau"

Ei si imi zicea el pe drum spre cinema cum i-a pierit pofta de Sex and the City, ca si-a dat seama ca serialul a fost o prostie, ca lucrurile alea nu se intampla in viata reala.. Si eu ma straduiam sa gasesc motive in favoarea SATC gen sa le vedem pe cele patru cum au imbatranit ca sa ne simtim bine in tineretea noastra etc.

Ajungem in sala la locurile noastre, urmarim jumatatea de ora de reclame si incepe filmul. Am simtit asa inca din primele 2 minute de generic ca nu o sa fie un film extraordinar. Si nu a fost.. Am comentat si mi-am dat ochii peste cap jumatate de film. Nu ma mai suporta acum Nede pe mine :)) Sunt SIGURA ca au facut un film prost ca sa nu mai ceara nimeni un Sex and the City 3.

Anyway,

Ce m-a mirat la film e transformarea personajului Mr Big. Eu tot serialul am avut impresia ca Big nu o merita pe Carrie. In SATC 2 lucrurile sunt exact invers. Carrie e o bitchie naggin' wife care il pune tot timpul la punct, are pretentii si reactii exagerate, in timp ce Mr Big e un sot intelegator, amuzant si preocupat sa faca relatia sa mearga. Cu alte cuvinte Mr Big a devenit Mr Big Heart :)

Am impresia ca au schimbat regizorul fara sa ne zica.

Al doilea lucru care m-a mirat a fost faptul ca Aidan a devenit personajul negativ. Ma rog probabil ca doar pentru mine dar sa va zic de ce. Mi-am dat seama aseara ca in serial Aidan a parasit-o pe Carrie de doua ori, dar numai a doua oara a fost definitiv. Adica nu l-a deranjat atat faptul ca ea l-a inselat cat faptul ca ea n-a vrut sa se casatoreasca cu el. Iar acum, in film, Aidan, insurat si cu 3 copii, nu are nicio problema in a o saruta pe Carrie, desi stie faptul ca si ea e maritata cu Big. Bad bad Aidan.. Ce bine ca nu a ramas cu el.

Fetele arata .. imbatranite, mai ales Samantha - mama arata mai bine ca ea fara injectii pentru intinerire si fara sa faca sport. Carrie, daca ignori fata, e inca o femeie foarte frumoasa. Oh de-as arata si eu asa.. Tot Samantha si Miranda sunt cele mai spirituale iar Charlotte a primit exact ceea ce merita - o familie! :))

Sunt curioasa daca revazand acum serialul o sa vad altfel relatia lui Carrie cu Big. Cat despre film, pfff, nu stiu, pentru mine a meritat sa-l vad dar asteptati-va la muuuuulte momente si replici penibile.