Sambata la aproape 23 noaptea mi-am dat seama ca nu am cu ce sa ma intorc acasa. L-am sunat pe L, l-am sunat pe tata.. fara succes, niciunul nu putea sa vina dupa mine, asa ca a trebuit sa caut un taxi. Am avut noroc, al doilea din trei a acceptat cursa. Nu-i foarte distractiv sa te intorci in Magurele noaptea..

Nu stiu de ce n-am condus dupa ce mi-am luat permisul. Poate fiindca el venea oricum cu masina, fiindca nu eram angajata, fiindca era un stres..

Mi-am dat seama ca am gresit. Sau poate nu am gresit, dar oricum a venit timpul pentru o schimbare. Am vorbit prea mult despre neplacerea mea de a conduce fata de numarul ocaziilor pe care le-am avut chiar sa ma urc intr-o masina si sa o conduc (nu ca nu mi-ar rugini Opelul in parcare).

Si fiindca am prins curaj sa fac mai multe lucruri de la care imi luasem gandul o sa o iau pas cu pas, kilometru cu kilometru.. si-o sa incep sa conduc iar. Mai intai in weekenduri sau mai pe seara. O sa citesc iar legislatia, am si cu cine sa invat :P ..

Azi am venit iar cu bicicleta la serviciu, ma antrenez sa fiu cat mai atenta in trafic :) Despre condus motociclete nu stiu ce sa mai zic, poate intr-o alta zi.. intr-un alt oras european, unul mai fara gropi.