Ma astepta pe o adresa mai veche un mail de la Christian Carter "How to get him literally ADDICTED to you". Si m-a cuprins asa un sentiment de dezgust. De ce i-ai face asta unui om, sa il faci dependent de tine?
Oricum daca e un om anume de care iti place extraordinar dar desi va vedeti des el nu te oberva, sau tu ii transmiti semnale, poate si el tie, dar a trecut o gramada de timp de cand v-ati cunoscut si el tot nu te-a invitat undeva in scop romantic atunci NU, nu te place suficient, nu esti genul lui (si esti ok asa cum esti, chiar nu trebuie sa te gandesti sa te schimbi pentru a-i fi pe plac). You're having a crush, get over it. Iar daca ti se pare ca el se joaca cu tine, rupe orice modalitate de contact neprofesionala.
Pe de alta parte sa zicem ca joci regulile ca la carte, te vede ca pe un mister ce trebuie dezlegat, te scoate in oras, haide.. aveti o relatie. O sa joci regulile un an, doi, o viata?.. O sa "muncesti" pana devi omul care te-ai prefacut ca esti? Fake it till you make it? Atat de mult te urasti? Nu vrei sa fii iubit pentru cum esti tu de fapt, cu partile tale bune si in ciuda partilor tale rele? E foarte posibil ca odata ce l-ai cucerit ceea ce te-a atras intial la el sa dispara, sau poate ce l-a atras pe el la tine o sa dispara atunci cand o sa te cunosca mai bine.
Ai suporta sa aduci un om in pragul dependentei sau al depresiei? Eu cred ca involuntar flirtez cu barbati ale caror invitatii romantice le-as refuza. Si ma simt foarte prost atunci cand trebuie sa imi cer scuze daca amabilitatea mea s-a interpretat gresit. Daramite sa incerci sa consolezi un om care s-a indragostit de-a binelea de tine desi tu jucai doar niste reguli de atractie. E urat sa te joci cu inima cuiva. Suferinta din dragoste naste depresii prea puternice si lasa urme prea adanci ca sa te joci cu asa ceva.
*Black hat SEO e o expresie care se refera la folosirea de tehnici murdare pentru a creste un site in rezultate la cautari.