11. Cine ti-e cel mai periculos dusman?

Nu mai am dusmani, dar sunt oameni cu care mi-ar placea sa ma inteleg mai bine. Cumva pot sa vad calitatile lor si atunci cand as avea motive sa ii urasc. In liceu am avut o colega care mi-a tot creat probleme. De fapt ea ar fi fost ok dar probabil fiindca avea certuri acasa, o mama neiubitoare etc capatase un temperament agresiv. Acum s-a maritat mai mult din cauza unei sarcini nedorite decat din dragoste. Bad things oricum happen to bad people.

12. Unde locuiesti?

Iata o intrebare dificila. Nu stiu exact, nu mai am o casa anume dar partea buna e ca ma simt acasa si la ai mei, si la iubitul meu si la prieteni. Si binenteles ma simt acasa si la bunica mea la Ciocanesti, locurile de acolo le visez mereu si acolo mi-e cel mai bine si cel mai liniste.

13. Crezi ca esti puternic?

Pentru mine puternic inseamna 1. sa faci ce trebuie atunci cand trebuie. Da, se poate sa confund cu eficient. Nu sunt asa puternica cum sunt altii dar nici o viata de robot nu mi-ar placea sa am. 2. sa poti transforma lucruri si opinii. Aici ma pricep.

14. Care e cel mai important lucru pe care l-ai facut pana acum?

In timp ce cream site-ul de intalniri pentru persoane cu dizabilitati simteam ca fac ceva important care o sa schimbe vieti. Prima viata schimbata a fost a mea, de atunci port cu mine o inima mai vesela.

15. Care este cel mai stupid lucru pe care l-ai facut pana acum?

Cand eram mai mica i-am spus unei fete ca a fost infiata. Aflasem dintr-o discutie auzita din casa ca mama ei nu a putut sa faca copii si a infiat-o pe ea. I-am zis prima data unei alte fete, ceva mai mari, ce am aflat iar fata asta mai mare tot insista ca C are dreptul sa stie. Pana la urma i-am zis si lui C. care a fugit acasa plangand. Mama ei a venit imediat la blocul meu, si eu m-am ascuns convinsa fiind ca vrea sa ma omoare, de fapt mai tarziu mi-am dat seama ca era foarte suparata pe ai mei ca discutasera lucrul asta de fata cu mine. C si parintii ei s-au mutat din cartier.

16. Te iubesti?

Ma iubesc, sigur.

17. De ce iti este cel mai frica?

Mi-e frica sa nu imi moara cei dragi. Mi-e frica sa nu dea o masina peste mine cand sunt prea concentrata la gandurile mele. Mi-e frica sa nu ma oparesc. Mi-e frica sa nu mi se inmoaie si sa-mi cada dintii..

18. Care e cuvantul tau favorit?

drag

19. Cand ai plans ultima data?

Saptamana trecuta. Am plans caci m-am simtit fara familie. In mare m-am inselat.

20. Care e cel mai bun lucru care ti se poate intampla chiar acum?

As primi atentia si as auzi lucrurile de care am nevoie. M-ar bucura si o excursie, o carte buna, o lista de planuri pentru 2010..

--

Post raspuns la intrebarile lui Marius Sigheti, imprumutate si traduse de la Dragos Roua.

Link spre pimele 10 raspunsuri despre mine.