Ce bine ca s-a mai incalzit vremea. Daca a plouat si e ud pe jos nu e recomandat sa scoti la plimbare mobra (de aceea se si ureaza motociclistilor "asfalt uscat") si prin urmare nu poti sa faci nici scoala.

Dar cum de cateva zile e iar frumos m-am reapucat si eu de lectii. Nu o sa povestesc mult fiindca de data asta demonstrez prin mijloace video - o sa apar in filmulet facand slalom printre jaloane.



De notat ca la inceput mi s-a parut destul de riscant exercitiul, mi-era frica sa nu ma las prea tare intr-o parte si sa cada 200 de kg din miscare peste piciorul meu. Si testam asa timid si cu teama cam cat ma pot inclina, dadeam din fund ca la lambada in incercarea neinspirata de a conduce motocicleta cu corpul si nu cu ghidonul, calcam peste jaloane de zici ca pe acolo aveam drum :))

Dar azi a fost mult mai bine. Cu cat exersezi cu atat prinzi mai mult curaj, iti dai seama ca nu e chiar asa de greu de controlat directia, parca ar merge si sa te ridici pe scarite.. :)

Pe de alta parte sunt foarte constienta ca mai am inca muuulte de invatat si o gramada de exersat si ca e bine sa pastrezi o anumita frica fata de ceea ce s-ar putea intampla, suficient cat sa fii vigilent, a little extra attentive.

Sa va mai zic de domnul Mihai Tudor instructorul meu ca e foarte rabdator si iti explica in amanunt lucruri de tehnica si de siguranta? Da, asa e.