Sambata cand ne plimbam pe marginea lacului de la Cernica am descoperit ca pe malul celalalt se petrecea ceva. Am pus cap la cap corturile, vocile de pe scena, rock-ul si farurile de motociclete si-am hotarat ca ar trebui sa fim si noi acolo.

Recunosc, pe mine m-a ajutat sa ma hotarasc mai ales anuntul "s-au inscris deja 25 de fete la concursul de tricouri ude". Nu c-as fi vrut sa particip dar sunt asa mai curioasa din fire.

Dupa ce am ajuns, am inceput sa ne plimbam printre sutele de motociclete parcate. Spre deosebire de ochii cunoscatorilor care se uitau la detalii tehnice, eu eram in cautarea celor mai dragute motoare..


Concursul la care am ajuns a fost cel de tragere a caditelor. Doua motoare, cate unu sau doi oameni pe ele, si un om in cadita. Si ca sa iasa intreaga toata lumea trebuiau sa porneasca incet, sa aiba grija la iarba alunecoasa si sa nu franeze brusc.


S-au mai anuntat concursuri de baut bere, de alunecat pe burta, de mers incet - ceea ce am inteles de la Megatron ca pe motocicleta e destul de greu.

Printre motociclisti erau si niste spectatori foarte mici si parosi, dar care erau super relaxati in ciuda zgomotelor. Stateau si ei, asa, ca baietii..





De consumat am baut vin fiert cu 4 lei, am mancat gogo-mobile (portia mare de 10 gogosi la 5 lei) - or sa apara baietii cu ele in curand si prin oras.. Se ofereau insa si alte servicii, m-am uitat cum se tatuau fete mai mici decat mine.

Am ascultat muzica live, mai intai o formatie cu niste baieti care au impresionat mai mult cu parul lor foarte lung, frumos, ondulat etc. Apoi niste neni mai experimentati care cred ca fusesera cineva in '84 si al caror solist facea niste ken lee-uri la coveruri..

Candva mai spre dimineata s-a auzit o tipa cantand foarte bine, dar n-am aflat cine a fost, eram in cort si auzeam ca prin somn. Deci da, am dormit si eu in cort. N-a fost rau, n-a fost frig, nu ne-a fost nici frica de ursi.. ba chiar dimineata nu mai puteam de cald. Atata doar ca prea nu ai intimitate, daca vorbesti mai tare trezesti vecinii.

Si am dat si o tura de voie de nevoie. Senzatia a fost grozava, dar cum motocicleta nu prea era facuta cu grija pentru pasager mi-a fost greu sa ma tin bine. Aveam senzatia ca la prima groapa o sa zboooooor.. Concluzia a fost ca mai degraba as sta in fata.

Iata-ma, fericita ca am scapat cu viata, dar cu semne ale atacului de panica inca in ochi.


Seara a fost fara incidente majore, n-au venit jandarmii decat o data, la batai n-am asistat, pogo nu s-a facut, lume prezenta de toate felurile.. De treaba motociclistii, organizatorii si cel mai frumos a fost ca nici nu programasem distractia asta, mai mult ne-a gasit ea pe noi.

LE: Mai multe poze, inclusiv cu tricouri ude am gasit aici.