Din cand in cand mai vad cate un film ciudat dar surprinzator de dragut. In acesta e vorba despre doua surori, cu o mama frumoasa care din motive necunoscute alege sa se sinucida cand ele erau mici.

Fetele cresc, fiecare destul de fucked up in felul ei. Norah (Emily Blunt) e mai suparata pe lume, mai rebela, dar simpatica in felul ei. Rose (Amy Adams), sora mai mare, e nemultumita de viata pe care o are, trebuie sa-si intretina baiatul, munceste ca menajera si se culca cu fostul ei prieten din liceu, acum insurat cu alta femeie.

Dupa ce politistul insurat cu care e incurcata ii spune lui Rose cat de bine se plateste curatirea locurilor de crima cele doua surori pornesc o micuta afacere in domeniu: Sunshine Cleaning.

Mi-au ramas in minte imaginea lui Norah si scanteii din jurul ei, margelele comestibile, atitudinea admirabila pe care o aveau toti fata de baiat, increderea pe care o capata Rose odata ce isi da seama ca e mandra de ce a realizat.. plus ca imi plac filmele cu un sfarsit frumos.