Am descoperit cu totii cam ce muzica si ce mancare ne place, ce gen de filme sau de carti au succes la noi, in ce parcuri ne-am tot plimba, care sunt lucrurile fara care nu putem trai. Descrierile noastre de pe net sunt pline de lucrurile care ne plac la noi sau in general.

Dar cum ramane cu lucrurile care nu ne plac? Cred ca si acestea sunt o modalitate buna de a cunoaste mai bine un om. Si am descoperit ca fiind interesant ca fiecare are o ciudatenie de genul nu-i place ceva dupa care marea majoritate a lumii e innebunita.

Lui Liviu nu-i plac dulciurile si nici calculatoarele. Ar prefera oricand o friptura suculenta si o discutie cu cineva fata in fata.

Lui Radu nu-i place popcornul, nu intelege cum pot sa manance oamenii voit la film lucruri care li se lipesc de dinti, si nici lolcats-urile.

Lui Radu Florian nu-i place mazarea, facebook-ul.. Laurei nu-i plac strugurii si merele etc.

Iar mie nu-mi plac deloc: cafeaua, stirile, Circul, pedichiura frantuzeasca, fotografiile HDR, Akon, Hi5, Crazy Frog, castravetii - cu exceptia celor bine murati, Twilight, Lost, The Office, Superbad, condusul masinii, U2 cu 2-3 exceptii de melodii, Twitter, colantii pe sub fusta, asternuturile crete..

Tie?