poza dintr-un set dragut de carti de vizita originale

Doua idei principale stau la baza teoriei mele legate de obsessive-compulsive:
  1. daca te plimbi pe o plaja cu miliarde de scoici doar cateva o sa-ti atraga privirea - din miliarde de oameni ne plac cativa, ne apropiem de f putini si pana la urma ne oprim la Unul si la o mana de prieteni buni. Si cum ne plac putine lucruri e bine sa le gasim si sa ne bucuram de ele, dar fara sa le stabilim ca granite, si
  2. faptele extraordinare prind viata in urma obsesiilor marete. Asa suntem programati, sa obtinem ce ne dorim daca ne concentram destul asupra acelor lucruri. E bine sa stii ce-ti place, e bine sa ai scopuri, e bine sa ai obsesii.
Primele pe lista mea de placeri pe care le urmaresc obsesiv sunt sexul, muzica si mancarea:
  • tigaia picanta sau puiul cu migdale de la Templul soarelui,
  • orezul casei de la restaurantul chinezesc Dinasty,
  • orezul cu vita si soia de la Thai Food,
  • puiul indian de la restaurantul La Casa,
  • sandivsul cu muschi tiganesc si mousseul de la Snack Attack,
  • servite cu o limonada rece,
  • un mix de salate de la Spring,
  • sau un amestec simplu de casa cu morcovi si lamaie,
  • o supa Vifon noodles fierbinte,
  • sau o cupa de inghetata cu nuca de cocos, fructe de padure sau menta.
Nu ma intereseaza iubirile de alt fel decat extraordinare, culoarea mea preferata e mov - dark magenta, iar mirosurile care imi rascolesc simturile sunt Dior - Addict si Emotion - Pierre Cardin, desi am ramas fidela de 5 ani si Passion Dance-ului, dupa ce mi-am dat seama ca-mi aminteste de Paris. Niciunul nu ma innebuneste insa ca mirosul de pepene galben.

In restul de 10% din cazuri cand nu beau apa, ador Fanta de struguri, Nestea de piersici si crema de whisky. Folosesc obsesiv Vichy Normaderm, Elseve roz si produsele Dove. Citesc cu placere Tabu, Time out si The one. As citi orice scris de Ileana vulpescu si Cristina Bazavan, ma surprind placut articolele Loredanei Groza, iar Mihaela Radulescu si Simona Catrina m-au impresionat f tare in numarul de Tango din august 2007. Actorul meu preferat e Roberto Benigni, iar filmul - La Vita E Bella.

Visez cu ochii deschisi la Ciocanesti si Santorini. Ma fascineaza tapeturile delicate, sa descopar fete/scene in linii iregulate precum ale norilor, sa gasesc pietre de diverse forme. Imi plac obiectele de lenjerie Triumph si modelele din reclamele lor. Nu-mi plac asternuturile crete, dantela cu intarituri, dar imi place satinul si catifeaua si mai e un gen de material (dantela peste satin) care face rochiile sa arate f elegante. Am gasit la Guarra rochia visurilor mele, dar a disparut odata cu vechea colectie.

Legat de barbati, ce-am descoperit e ca nu am un gen, ci doar un gen de care trebuie sa ma feresc.

Leapsa cu obsesiile a venit de la Irina si zboara spre b0gdan, Eliza, Vlladin, Anna si Airin.