Ziua lui Coco


Coco e de fapt Cosmin. Are sase ani si trei luni si e la gradinita - grupa mare. Are 1 m si 10 cm si e indragostit de colega lui Denisa pentru ca "e chiar frumoasa".

Poarta la gat o cruce pentru ca e frate de cruce cu Damian care e mai mare decat el cu trei luni. Damian era azi plecat in "străinate" dar se intoarce la noapte.

Ne-am jucat cu pisica, cu aparatul, cu mingea, cu scaunul si de-a v-ati ascunselea. Cel mai mult i-a placut pisica dar nu ne-am mai jucat cu ea pentru ca "ii cadeau penele".

Apoi, Cosmin, mare fan de wrestling, a deschis Youtube si m-a invatat cine e Umaga. Kane. Khali. "John Cena e prost ca a luat bataie".

Si ca sa vezi, dupa toate lucrurile prin care am trecut, Coco imediat cum mi-a vazut inima m-a si intrebat daca poate s-o rupa. Baietii. They start young, don't they? :)

5 comments:

Mihai spunea...

adica nu s-a indragostit de tine??

Ela spunea...

As fi vrut eu. Baieti precum Coco rar gasesti!! :P Oricum ca Denisa pentru el nu e acum niciuna :)

Hehe, candva demult, prin clasa a VII-a cunosteam si eu un Cosmin caruia i se spunea Coco, si culmea cica era un heartbreaker si el. Dar nu pentru mine, pentru prietena mea de atunci. :)
E tare dragut Cosminul tau. :)

Teo spunea...

he he, si fratele meu e obsedat de wrestling :)) Nu te-a intrebat cosmin daca ti-a facut cinve vreodata "gogoplata"? :)) Frate-miu asa ma intreaba, cica e ceva figura mega dureroasa pe care o practica Undertaken :))

P.S. fratele meu are 28 de ani si d emult s-a dus vremea Denisei cea cu adevarat frumoasa :)

Ela spunea...

@tomata: La noi in generala erau doi frati: Calin si Codin. Isteti si draguti amandoi, cel putin atunci, ai' mai mari zdrobitori de inimi. Ce ghinion pe prietena ta. Off :)

@teo: e aia cand se sare de la 10 m de deasupra ringului? Daca da, mi-a spus :))

Oricum, nu-mi permit mai multe dileme, inca nu m-am hotarat care dintre Remy Bonjasky si Badr Hari imi place mai tare :P