Eram in liceu, facusem schimb de telefone cu my highschool sweetheart, de fapt cred ca il castigasem pt cateva zile dupa un pariu, pt ca nu prea imprumuta el lucruri asa. Si purtam dupa mine un Nokia prea misto fata de Alcatelul meu.

Eram cu Alina Inima Hoinara si mergeam sa mananc un hamburger la o hamburgerie care era inainte f tare in regie, de la Orhideea vreo 100 m spre Maxx. Ma chinuisem sa urc intr-un 601 aglomerat si inainte sa se inchida usile se mai urca una.

Si-acum trebuie sa va zic cum am eu mituri de mica si cum credeam ca toti oamenii cu ochii albastri sunt oameni buni. Si femeia asta avea asa niste ochi albastri ca cerul vara, si eu ma oglindeam frumos in ei, cand calmul mi-a fost disturbat de o mana in buzunar. Mana ei, pe telefonul meu.

Binenteles, am dus si eu mana in buzunar. Poate se intampla ceva interesant acolo si eu nu eram prezenta. Tipa se uita la mine iar eu, timida, o intreb: Ce faci? La care a ea imi raspunde simplu: Daca tipi, te omor.

Doar ce ajunsesem in statia de la Carrefour, cand si-a retras mana, fara telefon si a coborat, disparand inspre camine. I-am zis apoi Alinei, care s-a enervat ca "de ce nu i-am zis, direct cu ghiozdanul in cap ii dadea" si pe care a trebuit sa o calmez sa nu alerge dupa ea.

Concluzia: nu am fost furata in Romania, dar atentie, exista hoti cu ochi albastri!