14 martie, cunoscuta pana acum numai ca ziua fratelui meu, a corespuns anul acesta cu petrecerea roblogfest si a fost una din cele mai productive zile din 2008 de pana acum. Spicuiesc numai, ca sa nu plictisesc:
  • stat pe avarii la Unirea ca sa raspund la un interviu
  • mers la tipografia crestina Stephano pentru pliante, facut enervant de multe glume crestine: taie marginile cum trebuie ca te vede Dumnezeu, da-mi foarfeca te rog, in numele domnului, amin..
  • platit tribut la boierii de la societatea de asigurari
  • cumparat frumushata de rochita din mallul de la Vitan
  • luat cadou lui Mugur
  • mers in clubul fumatorilor pentru brainstorming, nota: eu nu fumez dar ma antrenez pentru viata viitoare cand voi avea pagina pe imdb
  • threesome in coafor la o ora dupa inchidere, cand niste doamne dragute de la Micul Paris au ramas peste ora inchiderii si si-au unit fortele pentru a ma pregati de petrecere
Si asa ajungem la RoBlogFest Party. Care-a fost chiar misto.

Era trecut de 23.oo cand urcam scarile si se auzea ca incepuse decernarea premiilor. Eram eu si Liviu, si fiecare cu eticheta lui.



M-am mirat de multime vreo 2 minute din usa pana m-a batut cineva pe spate sa imi zica asa cum ii cerusem eu, cu "suricata".

Astfel ca la decernarea premiilor am stat si m-am hlizit cu Goja si-ai lui. Uber cool Goja care mi-a facut cunostinta cu mai multi baieti, desi niciunul nu se compara cu o suricata :P (f draguta si una din fete, dar a fost prea multa galagie ca sa-i aud numele.)


De-acolo l-am vazut pe Mihai, un om cu o pasiune, de care n-as fi crezut daca imi zicea cineva ca e asa inalt. Cu Mihai mai era Putty, pe care o stim de mai demult ca e kitty gorgeous.




Apoi l-am vazut pe Radu, inalt si el si numai bun de premiat. Intre discutiile de pus lumea la cale i-am facut si o foto ca in reclama cu Cropped Turists.


Cand m-am mutat putin mai aproape de scena a venit sa ma salute si Christ. Ne mai intalnisem privirile de cateva ori dar nu reuseam sa imi dau seama cine e, avand in vedere ca nu vazusem nicio poza cu el. Oricum nu l-am crezut ca e el pana nu l-am identificat dupa ochi.


Apoi am inceput sa ma plimb prin camerele pline de bloggeri.. Am ajuns la bar unde nu a durat mult pana a venit cineva si s-a intors insistent cu spatele la mine.


Si-asa i-am cunoscut pe b0gdan si pe baby, cea cu ochi frumosi, foarte hazlii si indragostiti. Mi-a parut la fel de bine sa-i cunosc si de-abia astept sa ne vedem si cu alta ocazie :)



Tot prin b0gdan l-am cunoscut si pe Dani Mocanu, un pic misogin zice el, simpatic oricum, zic eu.


M-am mai intalnit si cu alti cunoscuti, care au motivat prezenta lor acolo oricum au putut, numai Doamne fereste sa nu-i banuiesti ca au bloguri. Yeah right :P

Am mai recunoscut-o pe Pyuric,


si pe Diana,


l-am aplaudat pe blogatu,


si-am avut banuieli ca ea e Utopic,


iar ea, Irene.



Binenteles ca am vazut mai multi bloggeri dar n-am vrut sa scriu decat despre cei pe care-i citesc, iar critica sau scandal nu gasiti pe blogul meu.

Aparat foto nu am avut, asa ca pentru poze le multumim lui Viorel Mocanu, Mihai Borcan, b0gdan, Zoso si Fire Eyes.

Oircum, frumos. Frumos cum stiu unii oameni sa scrie in asa fel ca ti-e drag de ei inainte sa-i intalnesti..