Ieri am avut o zi fenomenala.

Una dintr-acelea in care parca toate astrele s-au aliniat in favoarea ta. Cand simti ca stralucesti din interior si ca esti privita lung.

Cu oameni frumosi de la care nu-ti poti dezlipi ochii. Cu mesaje care te fac sa te inrosesti pe strada si sa zambesti complice telefonului.

Cu surprize venite de departe pe care trebuie sa mergi sa le ridici de la vama. Si cu discutii incepute urat, cu strangeri de inima, dar terminate cu hotarari mari si cu strangeri in brate.

Asa ca azi m-am hotarat sa vorbesc despre cadouri.

Cum ii spuneam Dianei mai demult, pe mine cadourile ori ma fac foarte foarte fericita, ori ma supara ingrozitor.

Primesc cu bucurie ORICE cadou de la un simplu cunoscut si ii sunt recunoscatoare chiar daca nu stiu nici macar la ce se foloseste obiectul primit.

Pe de alta parte, ma supar teribil cand o persoana draga, care eu credeam ca ma cunoaste, imi tranteste cel mai nepotrivit cadou. De exemplu, oare cine, oare cine... MAMA. Draga de ea mereu da o gramada de bani pe lucruri care nu-mi plac de fel.

Cand e vorba de dat.. Mi-am facut un obicei din a asculta cu atentie cand aud cuvintele "vreau", "mi-as dori", ca sa nu merg chiar pe ghicite. Si pot sa spun cu mandrie ca mi-ar fi placut sa primesc toate cadourile pe care le-am daruit.

Mic album foto cu cele mai noute cadouri primite:

Clopotelul magic, Jean Pierre Florian


Primul meu C4, Jean Pierre Formula 1


From Turkey with love, Yuksel


S-aculte si Ela ca si ea e melomana, Rada


Matryoshka doll, Russian Radu


My own Apple PC, Romy si Vali



Si-ar mai fi cadourile Mariei Marinescu dar numai o pereche de ochi mai are voie sa le admire. Acestea fiind spuse, to the exam off we go. :)