Dupa speechul de pe Ted in care domnul Dan Gilbert arata niste statistici foarte interesante si explica teoria fericirii sintetice, am ascultat si ideile lui Seth Godin in ce priveste cea mai buna modalitate de marketing now-a-days (go straight to people who are very interested in the product vs. reach the most people as you can).

In discursul lui acesta din urma a facut referire la Topul Box Office unde nu gasesti niciodata filme precum The Godfather, The Shawshank Redemption. Gasesti mereu filme noi. Indiferent de cat de buna e o idee, una noua va fi mai mai appealing to the public. Do not be fooled, binenteles ca si aici e vorba de castigatori on the short and on the long run.

Stardust
Pana m-am prins ce e cu celebrele clisee aveam ceva si cu filmele comerciale, care apareau peste tot, despre care vorbea toata lumea. Acum m-am invatat minte si stiu: e ceva bun acolo. Stardust e pentru cei carora le era dor de o poveste frumoasa.

Nuovomondo
Italian, magic. Despre o lume veche si o viata noua.

Kill Bill 1 + 2

Imi doream acum ceva timp (cam dupa ce citisem Bomba Sexy :)) sa merg la un meci de box. Intre timp am asistat la o altfel de cafteala arbitrata si mi-a trecut pofta de violenta. Kill Bill e un film "plin de clisee dar aranjate asa incat dau foarte bine" in care o vezi pe Uma kicking asses in her revenge. Cel mai bine imi pare ca nu a trebuit sa astept un an ca sa vad si partea a doua.

Revolver
Cazino, putere, bani si crime, jocuri psihologice.

Si cam asta a fost timpul pierdut cu folos. In rest:

3:10 to Yuma - Crowe si Bale. Western. La inceput parca mi-a placut McElroy.
BeeMovie - Vocea lui Seinfeld. Industrializarea si efectul ei sau al lipsei ei.
Lost in translation - Din cand in cand cate o chestie misto asiatica.
The ten - Zece povesti in jurul celor zece porunci biblice. Somewhat funny.
Rise Blood Hunter - Lucy Liu, vampiri.
Fred Clause - o idee foarte buna, nu inteleg de ce a iesit un film asa prost.
This Christmas - Chris Brown face reclama la Nikon. Si e Craciunul.

Mi-am pus sperante in:
P.S. I love you, I am legend, Love in the Time of Cholera si Juno.