Sountrack: The Chemical Brothers feat Magic Numbers - Close your eyes

S-a petrecut duminica. Am plecat prea de dimineata pentru o after clubbing si am vrum vruuuumit pana la Taverna Romaneasca, as in pana dupa Ploiesti, cu stomacul gol. But it was fun.., joy, happiness.

In Taverna se strangea dupa o nunta si am fost chinuiti de Fuego. But we had a nice view.

Mi s-a parut ca am ajuns foarte repede. It was like.. acum vad Ikea din Baneasa, acum o gramada de flori de vanzare pe la casele din sate, acum suntem la Slanic. Si nu ne-am ratacit deloc. Nu mint. :-P


Mai intai am fost la muntele de sare. Data viitoare am zis ca-mi aduc si-un munte de cartofi prajiti.

In spate era un lac micut dar care avea cam 15 m adancime. Din acela care te tine la suprafata, dovada lemnul care plutea :-p


Aici banuiesc eu ca era intrarea in Grota Miresei. Mai in spate pe dreapta aveau o discutie Pinguinul si Marea Balena Alba de sare, dar nu era politicos sa ii deranjezi.


Aici erau niste fructe intr-un copac. Dar ce frumos stie F sa faca poze :)


Si-aici eram in mina Unirea (sau intr-un templu egiptean, nu m-am hotarat inca). Unde ca sa ajungi trebuia sa cobori cam trei blocuri de 10 etaje intr-un lift scary manevrat de Semnalizatori, niste neni imbracati in uniforme.

Fetelor le plac barbatii imbracati in uniforme, asa ca Semnalizatorii trebuie sa fie cei mai doriti din Slanic. Probabil au si un catalog cu Mister Semnalizator pe care mina Unirea il scoate anual. Giggle, fun, joy..


Anyway, in mina nu m-am simtit f bine, probabil din cauza aerului sarat si a spatiilor foarte foarte mari. Dar am vazut multi oameni fericiti; copii care se jucau fotbal, fetita care se dadea pe role, nenea care vindea bucati de sare neatentilor care nuuu stiiiaaaau ca u just have to pick them up, the young cute looking couple care s-a sarutat in fata statuii lui Mihai Viteazu. :)

Intr-o parte a minei venise Craciunul:

"F: Cum crezi ca au ajuns bradul si cu restul aici?
Eu: Asa au crescut, uite la bradut i se vede radacina..
F: Da?
Eu: No silly..
Eu: le-a adus Mos Craciuuuun"

I'm taking chances cu pozele pentru ca nu stiiiiu daca avem voie sa le public so enjoy it while it lasts. All credits go to F. But, you know.. the pleasure was aaaall mine. :)