Pentru ca mi s-a atras atentia ca as cam trage chiulul de la cursurile intensive de gatit :), m-am hotarat sa dovedesc ca nu mi-am pierdut interesul si nici indemanarea.

Oricum, in apararea mea, pauza am inceput-o cam dupa ce am citit intr-un supliment BBC interviul lui Mircea Badea care in timp ce facea (nu, nu spagatul ci) o omleta, spunea ca viitoare lui sotie nu trebuie sa stie sa gateasca. That was a relief :P

Et voila, am intrat iar in bucatarie pentru cele mai delicioase aperitive:


Avem asa:

Ciuperci umplute (se separa palaria de codita ciupercii si se prepara cu blenderul un amestec din codite, cascaval, sunca si cimbru - amestecul se pune in palariute si apoi rezultatul se baga la cuptor pentru 10 minute)

si Tarte cu salata de icre si pasta de masline - ornate cu ardei ca la semafor. (rosu, galben, verde) - si luati-va permisul odata! :P