Cine ar fi crezut acum 7-8 ani, cand asteptam cu entuziasm weekendul pentru doua episoade de comedie de pe ProTv, ca va veni o zi cand o sa poti sa le vezi unul dupa altul pe toate? Doze mici de fericire care sa-ti stea la dispozitie tot timpul. Fantastic! :)

In ordinea preferintelor avem selectate mai jos 10 dintre serialele preferate.

A fost o batalie grea iar printre serialele pierzatoare se gasesc: Hercule, Xena, Buffy, Wonder Woman, Superman, Scrubs, Mash, The A-Team, Colombo, MacGyver, Dosarele X si Roswell (prin care-am descoperit-o pe Dido). De asemenea, nu au intrat in competitie desenele animate precum Simpsonii, South Park sau The Family Guy.

10.NewsRadio

La WNYX NewsRadio se intampla multe, mai ales intre colegii de birou. Un sef mare nebun, un sef mai mic Dave, pt care am avut un crush rezultat probabil din cauza relatiei lui cu Lisa. Se incalca orice reguli de a lucra impreuna, dezmat la serviciu :)

9.Everybody Loves Raymond

Raymond, Debra si cei multi copii ai lor sunt vecini de strada cu parintii lui Raymond si fratele acestuia, ce locuieste inca acasa. Binenteles parintii ii cam sufoca iar fratele e mereu invidios.

8. Married with Children aka Familia Bundy

Bundy, capul de familie caruia nu-i prea place sa fie nici sot nici tata, aka vanzatorul de pantofi care isi uraste slujba, and his lovely wife and children. :D

7.3rd Rock from the Sun

Un grup de extraterestrii ce au venit pe Pamant, au luat forma umana si s-au integrat in societate pentru a-i studia pe oameni. De aici umorul de situatie. Ce nu stiam pana sa-l vad online e ca toate episoadele au in titlu un Dick. :)

6.Dharma & Greg

Un cuplu ciudat format din Dharma, fata de hippioti, nebuna spre salbatica, si Greg, din the upper class, extrem de conservator, dar cei doi se iubesc pe cat de bizar, pe-atat de tare.

5.Seinfeld

Probabil daca l-as viziona inca o data acum, mi-ar placea mai tare.

4.Two and a Half Men

Charlie e un muzician burlac, arogant/amuzant, care a dat lovitura cu un jingle. Acesta ii gazduieste in casa lui din Malibu pe Alan, fratele lui, conservator/timid, si pe Jake, baiatul lui Alan dintr-o casatorie incheiata.

3.The King of Queens

Doug si Carrie in casnicia lor aproape normala, cu probleme mai mari sau mai mici, printre care si tatal lui Carrie locuind in aceeasi casa. Probabil cel mai frumos rol al lui Leah Remini. Mi-au placut mai mereu hainele lui Carrie.

2.Friends

Sase prieteni ce impreuna gasesc antidotul la neplacerile vietii.

1.Sex and the City

Should come like no surprise, se stie deja ce mult imi place serialul. Stau cu inima mica pana la premiera Filmului si a premiilor Tabu in ce priveste vizionarea filmului la NY.

Desi existenta lor mi s-ar parea ceva stiintifico-fantastic, pentru aceia care nu stiu, in serial e vorba despre viata a patru prietene ce locuiesc in New York, all single, gorgeous, witty and funny si totusi foarte diferite. Nu e vorba chiar atat de mult despre sex cat e despre prietenie si alte relatii. Probabil toate femeile se identifica cu unul din cele patru caractere sau cu un amestec intre ele.

PS: credeam ca am publicat postul din septembrie anul trecut. Doar il incepusem :)