Am descoperit ca strugurii de vie sunt inamicii, m-am dat pe role in tara Imparatului Roz, am dansat brasoveanca, hora lautareasca/moldoveneasca si sarbe la o nunta de oameni frumosi.

M-am inscris la doua concursuri, am trimis sovaind un CV nebun la o agentie de publicitate care mi-a raspuns cu "Bau!" si m-a convins ca e exact ce caut, am inceput sa lucrez la un portofoliu cu idei bestiale. Septembrie e un nou inceput.

Am primit un cadou intarziat de ziua mea - care da, a fost in aprilie. Am fost in curtea scolii si am vorbit despre baieti. Am calatorit prin Delta ascultandu-i vacanta Ei. How do you figure out when the love is gone? Exactly when you start asking yourself this kind of questions.

Printul m-a sunat de la Palatul Regal din Spania, Hola principe! Fata cu par lung si ochii verzi a plecat in Eforie Nord sa vada cursa pe apa. Baiatul care vrea sa devina balerin is checking out calugarii de la manastirile sucevene. Cina de taina am savurat-o la Valencia.

Ma pregatesc sa pun stele albe pe un tavan indigo. Ma plimb cu bicicleta si intocmesc planul pentru o super afacere, in zilele cu soare ma dau cu rolele, in weekend merg la piscina. Repet pe ritmuri spaniole pentru a nu uita pasii, caut o scoala noua unde sa dansez doar ce imi place.

I feel good. :)