Apa are de fapt culoarea albastra?

Anual se fac asigurari impotriva rapirii de extraterestrii? Punctul culminant a fost in 1994 cand impotriva acestui lucru s-au asigurat 35,000 de americani.

O zi are mai mult sau mai putin de 24 de ore?

Tara cu cea mai mare rata a sinuciderilor nu este Suedia ci Lituania. Well, acum stim care e tara cu cel mai mare numar de emo's. Funny cum Suedia si-a creat acest renume.. oare e un fel de a tine imigrantii departe? :)

Richard Gere's middle name is Tiffany? :D

Cel mai mare munte din lume nu e Everest ci Mauna Loa?

Numarul de oameni ucisi de rechini reprezinta numai 5% din numarul oamenilor raniti in situatii ce implicau o toaleta numai in anul 96 in SUA?

De asemenea mai multi oameni au fost ucisi de rate decat de bombe atomice? Ratele au fost responsabile pentru raspandirea gripei spaniole din 1918.

Si totusi cel mai periculos ucigas din lume este tantarul, care a ucis jumatate din oamenii de pe Pamant?

Exista doua luni? Cruithne este un asteroid considerat cea de-a doua luna a Pamantului.


Exista numai 8 planete in Sistemul Solar? Pluto nu indeplineste conditiile pentru a fi considerat planeta si a "decazut din drepturi".

Charles Dickens a inventat cuvantul 'boredom' (plictiseala)?

Costa Rica e singura tara din lume care nu are armata si a carei constitutie interzice strict intocmirea uneia? Now that's a peaceful country. Exista in schimb o tara unde fiecare locuitor are o arma in dulap.. you know which one?

Alzacienii nu se pot inrola in Armata Spaniola deoarece au un IQ de 60 si un IQ de 70 este minimul pentru a fi acceptat?

Cuvantul Kangaroo la origine nu inseamna "Nu stiu", ci "cal"?

Toate astea le-am invatat dupa 9 episoade din QI, cu siguranta cea mai interesanta si amuzanta emisiune de cultura generala ever made?



si pe care o poti urmari aici :)