Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter s-a intors: mai inalt, mai matur si cu mai multe probleme psihice ca niciodata :) Glumeam, e la fel de mic de inaltime :p

Mai multe s-au intamplat in sala decat in film, dar mi-a placut, asa cum mi-au placut si celelate. Nu pentru ca ar straluci prin subiect, actiune sau regie, ci pentru ca te face sa iesi din cotidian si sa visezi.

Sa inchizi ochii si sa gasesti "the happiest thing you can think about" pentru ca magia sa se intample. Oare nu asa se indeplinesc si visele, pastrand mereu in minte un gand fericit?

Adam and Steve

Comedie romantica (mult mai buna decat Adam and Eve, dar) mai slaba decat ma asteptam de la anuntatul "my favorite movie all time ever" al lui Radu.

Poate daca nu era asa lipsita de delicateţe scena de la inceput, l-as fi apreciat mai mult pentru umor, scenariu si francheţe.

Good musical theme, dragut sfarsitul si super glumitele de genul
"I'm sweating like Whitney Houston going through customs!" :)

Gone, but not forgotten

Daca filmul asta a castigat vreun premiu.. sigur a fost primul la categoria "cea mai buna telenovela americana gay" ori la "baietii pot sa planga mai tare ca fetele".

L-am urmarit insa pana la sfarsit, fascinata de asemanarea dintre actorul brunetel si un vecin de-al meu. Kinda makes me wonder :p

Au urmat Los Novios Bulgarios, Eating Out, Not Another Gay Movie (dragut dar nu inteleg de ca fost nevoie si de o femeie. Ah, sau poate ca aparitia acelei spectaculoase ei vroia sa demonstreze de ce toti baietii erau gay) si azi Harry Potter. Lol, like.. you haven't heard the gossips?