I was (fabulous) in Paris :)

unde am petrecut 3 zile si un pic, probabil cele mai bune 3 zile pe care le puteam prinde: ziua Laurei, ziua Frantei, inceputul perioadei de solduri, zile de sarbatoare in cartierul latin + petreceri salsa in Place de la Concorde, clima calda temperata..

In prima zi am facut cumparaturi pe tot Champs Elyseeul: Sephora (paradisul cosmeticelor si al parfumurilor), NafNaf, Nike, Adidas, Zara, Morgan.. you name it, we were there and we were like.. well, yes, fabulous :D.

Sarbatorita zilei si buricul pamantului (stiintific dovedit) a fost Laura, care a facut senzatie pe strazi cu ale ei cadouri



Cand n-am mai putut merge ne-am hotarat sa mancam. Am ales un restaurant italian unde un roman, fericit de vederea unor compatrioti, ne-a servit niste super pizza.

Am ajuns acasa dupa 1 si in doua ore am plecat pentru night fun insotite de Ileana Lazarciuc si inca o tipa care cica e faimoasa in Romania :p


Am ajuns intr-un club unde am dansat toate numai cu bombonele ciocolatii. Bombonica mea avea aproape doi metri, il chema Mambu si dansa f bine reggaeton ;)

Stingerea s-a dat pe la 5 dimineata, numai bine pentru doua ore de somn..

Sambata am avut intalnire cu Elton Jhon


cu Jackie Chan

Bruce Willis
care sper ca nu se uita unde mi se pare mie ca se uita :)

Arnold Jvarţănegăr

et autres, si am aflat cine era de fapt in spatele tuturor previziunilor lui Nostradamus :D

toate numai multumita muzeului Grevin.

Dupa ne-am intalnit cu niste prieteni francezi si ne-am ratacit pe strazile Parisului..

Am mers la Louvre

La Notre Dame
si-apoi ne-am indreptat incet spre Champ de Mars pentru "petrecere in gradina".

Erau cam 200.000 de oameni pe campiile lui Marte si-n jurul nostru se vorbeau cinci limbi diferite.


Care sunt sansele sa ajungi intamplator la un concert cu Nelly Furtado

Laura Pausini, Tokio Hotel, si Bob Sinclair?

Well, aparently.. big daca e ziua Frantei :D

Nelly si Timbaland au reusit sa inclazeasca cel mai bine publicul. Iar artificiile ne-au prins pe toti in picioare. Am uploadat sfarsitul spectacolului pentru curiosi :)


Duminica am ratacit iar prin Paris.

Am asteptat cam 3 ore la cozile de prin Tour Eiffel dar zau ca a meritat :) Am cazut toti de acord ca privelistea cea mai frumoasa nu e in varf (unde spatiul e prea mic, totul e ingradit) ci la etajul doi de unde Parisul da un spectacol de arhitectura






Apoi am dat o fuga pana la MontMartre, am vizitat Sacre Coeur, am cantat si am dansat cu multimea aflata in fata bisericii unde Gloria Gaynor arata ca si parizienii supravietuiesc. Apoi pe la Moulin Rouge, la Opera, pe Sena langa impresionanta cladire a marii biblioteci a Parisului, si apoi intr-un vaporas cu discoteca.

Ce-am mai gasit pe strazi

Multe reclame la filme, nu-mi amintesc sa fi vazut vreuna in Bucuresti la modul acesta

de fapt.. sa-mi arate cineva in Bucuresti una de oricare fel in afara celor de pe langa cinematografe.

Semafoarele inca nu au "ceasuri" dar strazile sunt pline de afisaje cu informatii gen durata pana la o anumita locatie, accidente care blocheaza drumul sau alte avertismente.

Un miting organizat al rolerilor care a blocat circulatia cu cei 80.000 de roleri care kicked and pushed pe Champs Elysee.

Un perete care se credea jungla


O cladire foarte nationalist luminata


O delta in mijlocul orasului, o nunta arabeasca cu manifestatie stradala, street danceri, multi travestiti absolut fenomenali, multa distractie, o nebunie.. :)

Vaaaaaai de cate nu am pomenit si cate poze tre sa mai soseasca dar.. c'est la vie, le aflati si singurei.

(Aici gasiti melodia preferata a parizienilor, principala concurenta fiind Love is gone - Guetta)