Pe Mr Brooks l-am vazut inainte sa plec la munte. Din cauza lui am pierdut un tren dar am invatat multe lucruri esentiale: .. nope, nu-mi vine nici unul in minte. I just lost my f train. Mr Brooks e omul de succes, sotul exemplar, parintele bun care din cand in cand mai impusca cativa oameni in cap. Asa, just for fun.

Urmarit de un alter ego care il indeamna sa ucida, domnul Brooks incearca sa se opuna dorintei de a savura o crima. In acest joc mai apar fata lui si un strain care asista la ultima lui executie si care vine cu o propunere dintre cele mai ciudate..

Because I said so



Am fost surprinsa.. de faptul ca Mandy Moore de la A walk to remember inca nu a gasit un film bunicel in care sa mai joace (desi I admit ca e draguta foc), ca Diane Keaton nu a aparut dezbracata si in acest film si ca o comedie romantica nu a reusit sa imi smulga nici macar un zambet.



O comedie light, cu o tipa care intalneste doi misteri righti, fuge prin asternuturi cu amandoi si mai ca nu prinde nici unul. Vedetele filmului au fost torturile care s-au perindat pe platouri.

Transformers



In seara asta am vazut Transformers. Reclamele gen "evenimentul lunii iulie in cinematografe" m-au convins sa ma duc dar oricum eram pregatita pentru un film "pentru baieti" cu roboti, masini si impuscaturi. Ce nu am prevazut a fost un umor dragutel (it was like.. unexpected de funny), o actiune care te prinde si o viziune interesanta asupra viitorului.



Binenteles e vorba despre lupta binelui impotriva raului si soarta omenirii depinde de un singur baiat, tip "vecinul", care vrea sa impresioneze o fata, care fata nu il baga in seama pentru ca e cuplata cu cel mai tare tip din liceu si fata ajunge si ea implicata in poveste si impreuna ei salveaza lumea. But there is more then reaches the eye. Asa ca il recomand, dar neaparat pe marile ecrane.



In rolul principal - David DeAngelo cand era mic,
in crew - si Spielberg,
I repeat - funnea :)