Cine e Ion si de ce joaca la loto?

Iata ca a venit si ziua cand ma indoiesc de inteligenta celor care fac teste de inteligenta. Voila ce intrebare gasesc la unul dintre teste..


Ca Sandu a pierdut mai intai 31 si apoi 37 de lei e easy. Dar cand Sandu pierde a treia oara, cu 4 lei mai putin decat Ion, despre care nu se stie nimic.. cineva a mancat un indiciu.

Ma rog, poate trebuia sa stiu cat costa un bilet la loto. Poate Sandu si Ion au pus impreuna banii de bilet. Poate trebuia sa-l cunosc pe Sandu. Sau poate e o intrebare capcana, poate de fapt, Ion a castigat! :)

Oricum, intrebarea asta e de la olimpiada de matematica din clasa a 3-a, daca-mi amintesc bine. Era chiar dupa aia cu "Bunica Simonei are 80 de ani. De cate ori si-a sarbatorit bunica Simonei ziua daca s-a nascut pe 29.02.1940?" De cate ori a avut bani, LOGIC.. :)

4 comments:

Goja spunea...

Uuu.. IQ tests. Fun. Scor?

Diana spunea...

Ela i'm so so sorry, i don't know how to tell you this. indienii romanizati nu se aflau la brasov, locul lor de cant si invocat ploaia de langa biserica neagra era gol. o prietena m-a linistit spunandu-mi ca a vazut la mamaia 3 fractiuni de indieni.

optiunea mea nr 2 a fost sa fotografiez o fata care se plimba in centrul bv purtand un compleu de la jolidon gen corset si nimic peste insa nu am mai avut baterie la aparat

but since a promise is a promise, sapt viitoare voi fi cu ochii in 4 dupa ceva teribil de kitschy si poate neaos la viena. (doar sloganul meu secund e a winner is not a quitter )

missed ya gal :)

Ela spunea...

Goja, I'd tell you but then I'd have to.. :) Anyway, lucrez la propriul meu test de inteligenta.

Diana, de unde scoti sloganurile astea, din "Cartea de sloganuri care o salveaza pe Diana" :p ? It's ok! :*

Mihai B., plec de la premiza ca toti cititorii mei sunt
(nevinovati si) inteligenti.

Diana spunea...

There's plenty of slogans out there in the world. Just pick some random words and then shuffle them ;)