Diana imi mai face cadou un tag fresh: Luati cea mai apropiata carte. Deschideti-o la pagina 111. Si cititi primul paragraf NOU din pagina.

Doua carti se aflau in acel moment la echidistanta de mine: S.P. de care am povestit aici si Anatomia si fiziologia omului (pe care o citesc pentru ca am un plan). Desi Proprietatile muschilor sunt teribil de interesante (si utile, zic eu ;)), o sa merg cu S.P. specially for Diana.

"L-am ascultat si am acceptat sa imi imprumute un costum de-al lui tac'su, fara ca acesta sa stie, oricum acesta era plecat in Ungaria, intr-o deplasare, ba chiar i-am imprumutat si niste pantofi din piele fina. Apoi, parfumat ca un ratoi, m-am dus. Binenteles ca am lasat-o pe Adriana sa-mi aleaga o colonie extra si sa ma invete cat sa-mi dau, ca altfel as fi turnat pe mine ca disperatul. Am plecat cu stomacul strans, ma strangeau pantofii, nodul cravatei parca ma spanzura si el, ce mai, eram un robot chinuit de intrebarea: de ce nu se poate transforma in om? Eram un zeu orbit de desteptaciunea unei femei careia ii cerseam privirea, sa mi-o ofere invaluita in dragostea ei. Ceream prea mult? Nu stiu.."


Dau curioasa tagul mai departe lui George, care are in sfarsit un blog al lui, Mariei care are "un blog. si atat." si lui Forast, care s-a apucat de citit (no electricity? :p).