Am descoperit un super restaurant (in genul Doi Cocosi - retras dar plin de connaisseurs): Doricom, Strada Prelungirea Ghencea 121.

Am jucat cateva seturi de volei. N-a fost really my best, n-am putut ataca pentru ca de-abia venisem de la manechiura, dar very funny..

M-am hlizit prin Dr Taberei cu niste copii, am facut pe magicianul, am jucat mima (recordul de ghicit l-a stabilit o fetita - 20 de secunde la "Calaretul fara cap").

Am facut poze


Am fost la expozitia lui Wifredo Lam de care spuneam aici unde, probabil de prea multe episoade din Supernatural, in toate schitele.. aaa pardon operele.. ni s-au parut ca sunt creaturi diabolice

Am vizitat galeriile de la Muzeul National de Arta, poze si pareri intr-un alt post. Vorba Iuliei, detaliez.. vreodata :)

Am participat la Sarbatoarea Muzicii. Nu as zice chiar ca am fost târâtă, mai degraba santajata emotional ca sa merg la concertul de muzica renascentista (sounds fun already doesn't it?) al ansamblului Il Seminario Musicale. Demo aici.

M-am dat pe role prin tot Herastraul. Mergeam asa de repede ca puteam sa inconjor parcul, sa ma ajung din urma si sa ma bat pe umar :p Chuck Norris who?

M-am apucat de citit trei carti (Orele, Fructul Oprit si Un veac de.. ) si am descoperit The One - pretty smart.

M-am jucat role playing cu un baietel, astfel el a devenit Consilier PF pentru o zi, iar eu am fost in grupa mare la gradinita. Complicate bastonasele alea, mai bine s-a decurcat el cu gestionarea portofoliului :p


Am trimis cererea catre Jocurile Olimpice, am inceput cursurile Primsleur Chineza.

Am lansat invitatii si-am facut planuri fantastice pentru urmatoarele weekenduri.

Scrie undeva.. invatat pentru examenul de maine?
Yeah, mmm I guess that means I'm kinda in a hurry :)