The Number 23

Someone probably slapped Jim Carey (before I got to him) and told him he can do much better. In sfarsit! Nu isi mai baga degetele in gura, nu mai face ranjetul ala mai creepy decat toata povestea cu 23ul (parerea mea e ca pe blonda ranjetul a omorat-o) and he looks cute (vb dpdpv pro). Film bunicel, nu se compara totusi cu The Truman Show.

Perfect Strangers

Bineteles ca vroiam sa vad Perfect Stranger, dar daca tot am ajuns si la el.. Nu mi-au placut niciodata in mod deosebit filmele cu oameni care innebunesc. Nici cel de fata nu e o exceptie.

Grey's Anatomy

Meredith si Addison cam "umbla". Cristina si Bailey sunt ha ha funny. Izzie si Denny mi-au hit my heart. O'Malley e a lil bit cam submissive. Callie e cam dominanta. Burke si Shepperd ma lasa rece. Inca doua episoade si-am devorat 2 sesons. And there better be more out there.

Ma mai amuz cu Hustler, Supernatural si Prison Break.

Corcodusa de aur
Nu ma pot hotari care a fost mai plictisitor: Meet the Robinsons (nici copii din sala n_au schitat vreun zambet) sau Happily Never After (a carui idee de baza si-asa e mult mai bine prezentata in Shrek3).