Uita tot ce stiai despre ei si Meet my heroes

Cei patru funtastici sunt o echipa de jucarii cu puteri supranaturale. Binenteles scopul lor este sa ma binedispuna dar ocazional mai refac stratul de ozon, deturneaza comete, salveaza vieti, aduc dreptatea pe lume. Superputerile isi trag energia din increderea pe care o am in ei si au durata de viata egala cu a amintirilor.

Mr Fantastic

Donkey este liderul grupului, un magarus geniu ale carui urechi pot lua masuri si forme incredibile. Odata l-am gasit tinand un pix in dinti si rezolvand integrame pentru avansati. Are in loc de inima o cheie care deschide poarta spre Neverland, un loc in care nimeni nu doarme pentru ca visele devin realitate.

Invisible Woman

Pufoasa si sclipitoare, purcica'n mov poseda cantitati banesti considerabile - abilitati financiare exceptionale. De asemenea ea poate deveni invizibila ochiului uman. Cine a suparat-o n-a mai vazut-o niciodata.
Demo


(Mr Fantastic si The Invisible Woman au trait o frumoasa si aventuroasa poveste de dragoste


iar acum isi fac planuri de casatorie)

The Human Torch

Un arici pogonici istet care poate sa zboare cu o viteza supersonica. Dorinta lui era o dragoste arzatoare, dar el fiind de hartie aceasta l-ar fi distrus. A auzit el ceva de pasarea Pheonix si de masina timpului si acum isi petrece timpul facand cercetari.

The Thing

Irina este o morocanoasa cu o inima de aur care poseda o forta si o rezistenta nemaivazuta: prietenia ei ramane la fel de solida in ciuda incercarilor, a departarii si-a eroziunii timpului. Irina e o veterana a funtasticilor si da cele mai intelepte sfaturi.

In curand echipa se va bucura de un nou membru. :)