Cei patru funtastici

Uita tot ce stiai despre ei si Meet my heroes

Cei patru funtastici sunt o echipa de jucarii cu puteri supranaturale. Binenteles scopul lor este sa ma binedispuna dar ocazional mai refac stratul de ozon, deturneaza comete, salveaza vieti, aduc dreptatea pe lume. Superputerile isi trag energia din increderea pe care o am in ei si au durata de viata egala cu a amintirilor.

Mr Fantastic

Donkey este liderul grupului, un magarus geniu ale carui urechi pot lua masuri si forme incredibile. Odata l-am gasit tinand un pix in dinti si rezolvand integrame pentru avansati. Are in loc de inima o cheie care deschide poarta spre Neverland, un loc in care nimeni nu doarme pentru ca visele devin realitate.

Invisible Woman

Pufoasa si sclipitoare, purcica'n mov poseda cantitati banesti considerabile - abilitati financiare exceptionale. De asemenea ea poate deveni invizibila ochiului uman. Cine a suparat-o n-a mai vazut-o niciodata.
Demo


(Mr Fantastic si The Invisible Woman au trait o frumoasa si aventuroasa poveste de dragoste


iar acum isi fac planuri de casatorie)

The Human Torch

Un arici pogonici istet care poate sa zboare cu o viteza supersonica. Dorinta lui era o dragoste arzatoare, dar el fiind de hartie aceasta l-ar fi distrus. A auzit el ceva de pasarea Pheonix si de masina timpului si acum isi petrece timpul facand cercetari.

The Thing

Irina este o morocanoasa cu o inima de aur care poseda o forta si o rezistenta nemaivazuta: prietenia ei ramane la fel de solida in ciuda incercarilor, a departarii si-a eroziunii timpului. Irina e o veterana a funtasticilor si da cele mai intelepte sfaturi.

In curand echipa se va bucura de un nou membru. :)

8 comments:

Diana spunea...

ma bucur ca ti-am cunoscut funtasticii :)
eu am unul drag: pantera roz

Goja spunea...

Nu-s cam putini?

iio spunea...

@Diana: Doar ce a plecat Inspectorul Clouseau de la mine. Si ii spusesem ca nu stiu unde ii e prietena..

@Goja: Well.. they're not exactly supposed to be The Kelly Family. :P

Diana spunea...

haha :) e un "el", sta la mine in ap intre 2 filmari
diamantul unde e, stie careva?

Goja spunea...

I know.. Dar 4 jucarii par prea putine pentru o fata. :-??

iio spunea...

Nu stiu ce varste au fetele pe care le cunosti tu :p,

dar colectia mea de jucarii a zburat pe la nepoti inca dintr-o vacanta cand se faceau poze developabile.

La baieti cum sta treaba?

Mike spunea...

La baieti colectia de masinute e priceless. Adica sta inchisa intr-o cutie de carton in pod in asteptarea unui loc pentru a fi afisata :)

Goja spunea...

Pai majoritatea sunt ori de varsta ta ori ceva mai marisoare. Oricum nepoata mea castiga detasat cu 3 saci de jucari :D. La baieti.. depinde si la ei. Da nici unu nu are ce am eu :D. Adica pe uratu asta: http://www.goja.ro/2007/01/19/my-new-toy/