Pirates of the Caribbean: At World's End

Am ales bucuroasa sa vad Piratii, nu de alta dar.. alternativele erau: Omul-Paianjen 3, TMNT si binenteles, Mr Bean.

Ultima parte a trilogiei e si cea mai lunga, atat de lunga ca as fi avut timp sa vad inceputul, sa ma duc pana acasa, sa fac un copil, sa il duc la gradinita, sa il vad cum da bacul, cum termina facultatea, sa ii dansez la nunta, sa ma intorc in sala si sa prind sfarsitul.

Liviu spunea entuziasmat ca era nevoie de un film de genul asta in cinematografe. Ciprian a plecat din sala dupa primele 15 minute (probabil s-a dus acasa sa faca un copil). Eu si Radu ne-am strans de mana si ne-am uitat nedumeriti daca nu cumva am nimerit la alt film; nu de alta dar filmul fusese catalogat drept Actiune/Aventuri si nu "Comedie Romantica", ceea ce s-a dovedit a fi. Comedie la care am fi ras de max 3 ori, dintre care 1 data de rasul unei fetite din sala, daca nu am fi fost noi sa ne distram pe seama filmului.

Filmul e un continuu joc de "Tara, Tara vrem ostasi!"; toata lumea face intelegeri cu toata lumea, toata lumea iubeste pe toata lumea, taberele se schimba, corabiile se rastoarna.

De asemenea trebuie sa recunosc ca am plecat imbogatita cu fragmente de intelepciune piratereasca precum
"Imaterialul e.. imaterial."
"The world is still the same just less in it."
si sa nu uitam de
"Merita sa traiesti pentru ziua in care vei muri."

Deep. :)

Cu toate astea, e un film care ar trebui vazut. Pentru Depp, Orlando, si Kiera. Pentru umor, secventele de actiune pe care nu ai avea unde altundeva sa le vezi si pentru un happy end dragut. And.. you know.. just to be sure.. it's OVER :)