ASEul e un loc minunat, daca esti un masochist inrait care adora sa fie plictisit pana in punctul in care mai degraba s-ar ridica si s-ar arunca pe fereastra ca ceva interesant sa se intample in clasa. Mi-l si imaginez pe profesorul (tinerel) de comunicare:

"Hm.. cred ca Iliesi tocmai s-a aruncat pe geam
Ce parere aveti despre asta?"

Cu exceptia catorva optionale care mi-au tinut interesul in viata, anul II a fost a killer. S-a terminat o saptamana de cosmar in care am avut zilnic proiecte, lucrari si examene. Si oh nu, inca nu am intrat in sesiune..

Glumesc, ASE-ul rocks, ma simt ca in vacanta de cativa ani. Ori cum a spus-o Laura "pentru tine e weekend 7/7".


Ieri turau motoarele prea melodios asa ca a trebuit sa merg la raliu. Cred ca s-au gandit mult inainte sa puna casa de bilete in tufisurile de langa Academia Romana

"-Ce ziceti, punem biletele la vanzare in locuri publice, usor accesibile?
-Nuuuuu tz tz tz. Eu zic asa, ca tot cel mai ieftin bilet e 20 de euro, sa ducem casa undeva departe departe, undeva.. atat de greu de ajuns ca sa le fie greu sa se mai intoarca!
-Da, da! Stiu eu un loc.. ce ziceti de maracinii de langa Academie?
-Perfect! Genial! Fabulos!"

In fata mea erau trei domnisoare cu pantofiori rosii. Parul lor blond flutura in vantul codrului, stropii de ploaie se prelingeau pe gentile lor aurii, pantofiorii lor cu tocuri de 12 cm se infingeau in pamantul batatorit lasand in urma dovada existentei lor efemere. Oh yes, it was fun :)


Si azi am fost la vot. Eu si tatal meu impartasim viziuni politice total diferite si mergem impreuna probabil ca sa ne anulam unul altuia votul. Dar votam constiincios la fiecare sesiune de alegeri. :)

Umreaza shopping, vizite, leneveala, filme, intalniri si.. cu rolele prin H daca iese soarele.. and I'm off