Boeingul Principessei a decolat la 14.20. Ne-am dus cu DI, m-am intors cu 783. In sfarsit m-am lamurit ce e si cu asta. La primul Checking point ochii mi-au alunecat pe o figura cunoscuta, Josh Hartnett-ul meu in varianta romaneasca: CriSTY. Niciodata nu l-am intrebat cu ce se ocupa :) It was kinda strange nice seeing him again.

Ieri am participat la prezentarea BRD ce a avut loc in ASE Aula Magna. O ora in care am aflat exact cum trebuie sa procedezi pentru un stagiarat in oricare din unitatile BRD: o adeverinta ca esti student + cerere + BI/CI si mergi cu ele la sediul care te intereseaza :) Teribil de greu :p

A inceput vanatoarea Volvo.


Vreau sa merg la:

Muzeul National de Arta al Romaniei care gazduieste, in perioada 26 aprilie - 24 iunie 2007 la Salile Kretzulescu, expozitia Cartografie intima, apartinand pictorului Wifredo Lam (Saguada de la Grande, Cuba 1902/Paris 1982).

Targul de Turism Bucuresti (Bucharest Tourism Fair) - editia I - care se desfasoara in perioada 04-06 Mai 2007, in Parcul Izvor si este organizat de ANAT - Bucuresti si Interpress Turism .Informatii privind organizarea acestui targ, formularele de inscriere si regulamentul de participare pot fi gasite aici.

Gotta run la cursul de Managementul Investitiilor. M-am hotarat sa nu lipsesc de la nimic in ultima luna :)