In ultimele zile am simtit profund: dorinta de succes, gustul realizarilor, inconfortul, instrainarea, bucurii micute, caldura sufocanta, frica (light) si usurare (lighter) inainte si respectiv dupa fiecare seminar important..

Azi am simtit ca iubesc pe cineva, am cheltuit exagerat ca sa vad pe cineva fericit, am avut o zi plina de scopuri atinse, o zi obositoare dar cand pun capul pe perna si stiu ca sunt pe drumul cel bun.. as lua-o de la capat oricand.

Un pic trista, le-am spus catorva persoane verde-n fata "Nu am chef de vorba". Sper ca nu m-au inteles gresit. Prioritatile mele sunt acum scoala si seriviciul.. Azi e ziua lui S, i-am trimis un mail cu La multi ani dar nu ma astept sa imi raspunda. Mi-e sa nu interpreteze gresit gestul. Imi pare rau ca l-am facut sa sufere.. dar.. desi el nu stie, putea fi mult mai rau. Am incercat.

O surpriza placuta la semaforul de la Romana. O Putty mai frumoasa decat imi imaginam, cu ochi de margele si rosie in obraji. Sufar de o bucurie infantila cand ma intalnesc cu oameni care imi plac (si zambesc pana la limita imposibilului :) as some of you have noticed :P) Astept o urmatoare intalnire la care sa o plictisesc cu intrebarile si povestile mele.

Ieri am facut o plimbare incantatoare intre doua cursuri. Am vazut Arcul de Triumf si m-am plimbat pe langa Herastrau. M-am simtit libera, puternica, fericita. Cred ca cea mai mare calitate a mea e ca am nevoie de atat de putin..

Ma sperie un pic viteza cu care imi indeplinesc visurile. Cele care au ramas depind numai de partea financiara. In rest tot ce se putea face am facut sau sunt in plan de a realiza.

Si mai e si asta.. nu imi mai doresc ce imi doream inainte. Ma refer la oameni, la obiecte, la anumite realizari. In special la oameni. O mica parte din mine e distrusa. Am pierdut pe cineva. Ar putea fi mai bine, ar putea fi cum a fost, dar nu va mai fi. E o situatie pe care nu am s-o accept, indiferent ce piedici imi vor iesi in cale. Unele lucruri nu pot si nu vreau sa le uit.

Rece. Incantator. Intens. Familiar. Complicat. Confuz.

In mijlocul fiecarei probleme sta o oportunitate dezirabila.
Si ca de obicei, am sa o gasesc. :)