[26 martie 2007
Eu, azi

Doua degetele unite, doi carnaciori de bere si-un fazan. Te duc acasa cu viteza dragostei. Nici nu o sa stii cand ai inceput sa razi si de ce nu te poti opri din simtit bine.

Secretul lui e ca e un romantic, secretul meu e ca sunt sufletista. Nu multa lume ne stie. Ne acoperim unul pe celalalt, avem facute iesiri de siguranta si ne amuzam de ghicitori.

Pentru ca sunt o proasta pentru dragoste am mintit de doua ori ca .... ....... si ca .. .. ... si doar patru oameni imi stiu motivele si cunosc adevarul. El e unul din ei.

Daca te iubesc nu conteaza cat de intreg esti de-a lungul timpului, o sa raman mereu langa tine. Asta e super puterea mea - ma daruiesc cu totul, pentru totdeauna, orice ar fi. Si asta e singurul lucru pe care il cer in schimb.

El stie ca asta am adorat la celalat. Si a vorbit cu burtica mea. I-a zis sa nu ma mai doara. Lacul parea ca e o mare, prietena lui de pat de-aseara a fost creata.

Capsuni albe, capsuni fara culoare, fulgere si futaiuri, Hoffman si Curtezana. Nimfomana la fus orar, ma inrosesc si ma infierbant cand aud ce vrei sa imi faci. Am o jucarie preferata si dorm foarte bine noaptea.

Sunt geloasa pe Putty. Pentru ca pe 20 a fost unde ai fost tu. Poate privirile vi s-au intalnit, poate ai facut-o sa rada.

Nu ma poti uita pentru ca sunt mereu langa tine.
Aseara te-am visat.
You camed.
Twice.]