Motive medicinale l-au adus pe parintele Teofil, unchiul lui Radu, unul dintre calugarii din familia lui, in Bucuresti - pentru consultatii.

Desi nu imi sunt straine fetele bisericesti recunosc o usoara crestere de emotivitate in fata lor. Mi-am primit niste palme parintesti, m-am spovedit in scop informational, am participat la o sfestanie si i-am amuzat pe cat posibil pe cei doi reprezentanti ai manastirii Pangarati. Am aflat dupa ca si-au format o parere foarte buna (I told you I'm a good person) si am primit o invitatie la "fata locului" undeva prin jud Neamt, la 60 de km de Bacau, la 17 km de piatra neamt,longitutdine latitudine ca in Moldova pe stanga. :)

(Parintele Epifan conducea exemplar. Cred ca inainte de a veni la manastire fusese sofer profesionist.)

Apoi vineri am fugit repede repede la o secta :P. Intalnirea cu tema "Controlul atentiei" a avut loc la primul etaj al Institutului Schiller. E vorba de Sahaja YOGA parte a Romania Cultural Association iar seminarul a continut atat informatii generale cat si exercitii practice.
Spre deosebirie de insotitorii mei care pareau destul de in tema, Radu stia de doi ani de intalnirea asta (just when you think you finally know somebody.. there he hits you... with Yoga classes), eu nu eram pregatita pentru nimic dar ma asteptam la orice.
In sala ne asteptau printre altele


Stiu, extrem de interesant! :) Si nu ati auzit muzica devotionala inchinata divinitatii.
Ce-am retinut e ca YOGA reprezinta legatura dintre constiinta individuala si cea Universala. O stare de Yoga fara ganduri in care iti folosesti perfect intuitia ofera o legatura cu Divinitatea.
Exista trei lucruri ce trebuiesc respectate in Sahaja Yoga:
1.Dorinta
2.Iertare
3.Sa nu ai incredere in nimic din ceea ce auzi (Verifica)
Prin energia Kundalini putem progresa si deveni proprii nostri maestri ceea ce inseamna ca nu trebuie sa calatorim pana in India in cautarea unui guru si a iluminarii.
Exista trei canale: cel stang - al feminitatii, emotional, al dorintelor, dominat, cel drept - al actiunii, masculin, autoritar si canalul central.
Rezultatul exercitiilor a fost in schimb surprinzator. Desi multe dintre afirmatii si miscari sunt logice (intaresc increderea in sine), valul de caldura de deasupra mea nu mi l-am putut explica in nici un fel. Am simtit cum la 10 cm de crestet se afla o suprafata fierbinte la fel ca la apropierea de carcasa unui calorifer. I might be hot :p but that was strange I tell you.. Radu a simtit racoare ceea ce am aflat ulterior ca e bine. Caldura era semn rau =)). Look were the devil was hiding. >:)

Dupa un TOPGUN cu fructe de padure (finally, a new flavor) am ajuns acasa. De acolo in Salsa3. Seara de vineri it's like the best. Intrarea e libera, dansatorii sunt mai multi, DJul pune mai mult merengue.. Am dansat salsa si bachata cu Laura si cu Dan (si pe rand si impreuna), cu Radu mai mult cha cha si merengue. It was like really fun. S-a decretat ca Friday night va fi dance night. O tipa cunoscuta de la cursurile de dans care s-a vopsit blonda - pentru ca lumea sa nu aiba asteptari de la ea, cause she wouldn't be able to satisfy any. Yeah, I don't really like her :)

Sambata dimineata am mers la aniversarea de 10 ani de la fondarea organizatiei in cadrul careia activez ca Secretar General. De 10 ani sunt membru si de 9 ani particip la conferinte in interiorul si in afara tarii. Am avut o scurta sedinta in care am citit raportul de activitate pe filiale, situatia bugetului la sfarsitul exercitiului financiar, planul strategic pe anul viitor, am supus la vot diverse.. si-apoi am deschis sampaniile si am taiat tortul :)

In cadrul sedintei s-a ivit oportunitatea de a locui intr-un apartament de cateva camere si de a primi un salariu fix pentru activitatea de secretariat. Mai am cateva luni de gandire..

After party am mers la shopping. Laura si-a gasit niste skinny jeans si niste pantofiori absolut fabulosi. Eu m-am multumit cu o camasa alba simpla pe care o sa o introduc in cat mai multe combinatii.

Odata ajunse acasa am avut parte de putina odihna dupa care am plecat la redeschiderea clubului Biblioteca. A fost kind of a date cu un tip smart si funny care incerca de mult sa ma scoata undeva. Am fost placut surprinsa sa vad ca pila lui era chiar patronul clubului. Un mare plus goes to the MUSIC. Nu am fost in schimb prea impresionata de noul design care mi s-a parut o combinatie intre Pizza Hot-ul de la Howard J (Romana) si cel de la Gara'n Pub. Carti am vazut numai pe meniu asa ca doar aplicele in forma de gramajoare de hartii aduceau aminte in mod inedit de numele locatiei. Din doua dansatoare una era varza, fara ritm si cu o cupa - care cupa?. Probabil avea aceeasi pila. :)
Am consumat pentru prima oara B 52.
Doua shoturi on fire la care am rezistat destul de bine.

He was not really my type dar am facut the best out of that (first and last) date.

Acasa la Radu ne astepta un tort mare de frisca, fructe si piscoturi. No special ocasion, just RASFAT PUR. Apoi un episod din Sex and the city si un somn dulce intrerupt mult prea devreme.

Azi am inceput cu o excursie pana la Branesti. Acum astept sa se trezeasca printesica si sa iesim prin parc cu rolele. Sa ma sune Livia si sa imi spune ca mi-a facut rost de stelutele pentru tavan. Maine lucrare la Moneda, BCU, soare, zambete si inghetata..

Ma iau cu vorba si-am uitat ca am atatea de citit.. :)