Vineri am fost la un tip de spectacol pe care nu il mai incercasem, o piesa de teatru interactiva, in care actorii vorbesc cu publicul, se aseaza alaturi de ei, se alearga printre ei... Nu chiar visul unui introvertit, daca unul din actori se hotaraste sa discute anume cu tine mare parte din spectacol, dar o experienta amuzanta.

Piesa in sine era destinata sa fie pe placul meu, marea fana Agatha Christie, fiind o comedie politista, pe fundal de muzica si decor interbelice, in care cineva moare, iar publicul asista la descifrarea misterului: cine a facut-o?

Un alt lucru diferit fata de mersul obisnuit la teatru este locatia, scena fiind amplasata intr-un restaurant (Elisabeta), astfel incat in timpul piesei de teatru se poate servi si cina. Apropo de introvertiti, ii puteai recunoaste usor dupa cum incepeau sa fie foarte preocupati cu meniurile sau mancarea, cand misunau actorii pe langa ei.

Aproape de finalul piesei publicul e rugat sa voteze cine crede ca e criminalul. Flerul nostru de detectiv a fost... bunicel :). Sa-mi spuneti daca mergeti voi cum v-ati descurcat.