Se poate sa functioneze doar pentru mine, dar de fiecare data cand am o durere puternica de cap, din aceea cand ai fi in stare sa-ti scoti ceva dinauntrul capului numai sa nu te mai doara atata, am o solutie care ma ajuta sa ma simt mult mai bine in doar cateva minute.

Cel mai bine ar fi daca te poti intinde undeva confortabil si sa faci intuneric in camera, in special sa nu iti mai expui ochii la lumina, de aceea daca ai niste ochelari de dormit, dar care sa nu te stranga deloc la tample, ar fi perfecti. Poti sa iti faci "intuneric" astfel si daca esti la serviciu.

Si apoi trebuie sa te relaxezi in special in zona capului cat mai mult. Sa simti cum iti relaxezi fizic ochii, sprancenele, fruntea, tamplele, gatul, umerii. Inchipuie-ti ca durerea e in nodulii de tensiune si pe masura ce ii relaxezi si durerea va disparea incetul cu incetul.

Scriu asta fiindca chiar aseara m-am trezit cu o durerere groaznica si dupa ce mi-am amintit si am urmat pasii in cateva secunde deja m-am simtit mult mai bine. Iar in 10 minute, in conditiile in care durerea de cap venise cu ameteli si cu greata cu tot, imi trecuse de tot.

Evita apoi cat mai mult sa stai in lumina puternica. Pentru mine a functionat de fiecare data in ultimii ani de cand am descoperit solutia aceasta si sper sa va ajute si pe voi.