Oh, dar cate lucruri gresite nu am facut si cate cuvinte nepotrivite nu am spus!

Odata m-a apucat sinceritatea la o nunta si i-am spus miresei ca nu imi place muzica (de parca ar fi putut aduce o alta formatie, saraca). Nu ma placea prea mult nici inainte, venisem de fapt ca "partenera" pentru sora mea, cred ca apoi nici nu a vrut sa ma mai vada vreodata.

Dar oricate greseli as fi facut e greu sa aleg una pe care as vrea sa o sterg. Fiindca am invatat ceva din fiecare. Binenteles, mai bine sa inveti din ale altora, dar daca doar asa mi-am putut invata lectia..

Daca as putea sa rescriu totusi o poveste a vietii mele ar fi cea cu greutatea. As incepe cu a sterge liniile subliniate din revista Cosmopolitan unde gaseam cu mintea curioasa a unei fete de 12 ani tot felul de diete si de sfaturi despre ce inseamna sa fii sexy, ce ar trebui sa te preocupe daca vrei sa fii o super femeie.

Toate dietele incercate de la 12 la 24 de ani nu m-au condus decat la dereglarea metabolismului si la mult mai multe kilograme in plus, iar azi stiu ca esti sexy atunci cand ai in primul rand incredere in tine, si sa fii o super femeie incepe de la intelect, nu de la aspect.

Ar fi excelent un pix care sa te lase sa stergi si sa rescrii lucrurile asa cum ai fi vrut de fapt sa fie, nu? Nu exista inca unul care sa ne ajute sa rescriem trecutul, dar exista unul care ne lasa sa le inlocuim pe cele din viitor. Stiati?




Se numeste FriXion si nu mi-a luat decat 10 ani sa aflu de el. Sarbatoreste 10 ani si e comercializat in Romania de Dacris. Ca autor care isi gaseste de multe ori inspiratia scriind pe hartie un astfel de pix e excelent, si ca si studenta mi-ar fi fost iarasi foarte folositor.

Voua cum vi se pare?