De ziua mea, pe 11 aprilie 2017, am implinit 31 de ani de viata dar si 10 de cand scriu pe acest blog, care initial, cand ma asteptam sa fie doar un hobby trecator, a inceput cu adresa: 21ani.blogspot.com

De la 21 am ajuns insa la 31 si asa, prin blog, am reusit sa documentez o treime de viata, un lucru important pentru mine fiindca, desi tin minte foarte multe lucruri, rar imi pot aminti ce am facut alaltaieri, nu mai zic de saptamana sau luna trecuta. Acesta a fost felul in care am reusit sa imi pastrez amintirile vii, si felul in care imi pot aminti viata.

Blogul contra la mala memoria, cum l-am numit intr-un articol acum 10 ani, a fost casuta gandurilor si dorintelor mele, a lucrurilor pe care le-am facut, a locurilor pe unde am fost, a filmelor si pieselor de teatru pe care le-am vazut, a cantecelor si oamenilor care mi-au placut. Si inca este in continuare, desi uneori imi vine mai usor sa public pe Facebook, unde s-a mutat toata comunicarea.

Aniversarea o sarbatoresc inca avand in plan o multime de excursii toata luna. Am inceput cu plimbari pe dealurile inverzite de la Butoiesti, am continuat cu o vizita la vecinii din Bulgaria, la Veliko Tarnovo, cu o zi de relaxare la Therme, si la finalul lunii voi vedea Iasii, si imprejurimile, casele memoriale ale lui Eminescu, Creanga, Sadoveanu, Porumbescu, Otilia Cazimir, Calistrat Hogas, Veronica Micle si Muzeul Cucuteni.. Abia astept :)

La multi ani blogusorule! Inainte, tot inainte

La Therme, sectiunea noua cu biblioteca si priza pentru incarcatorul laptopului

Cetatea de la Veliko, frumoasa si pe ploaie

Drum verde si insorit pe dealurile de la Butoiesti