Cel mai inchiriat apartament din Bucuresti:



Cel mai inchiriat apartament de pe airbnb este la Universitate, dar prezentat ca fiind in centrul vechi, are un singur pat, de fapt o canapea extensibila, si doar 46 mp. Asta imi aminteste de o replica dintr-un film, in care actorul spune ca exista doar 3 criterii pentru alegerea unui apartament: locatie, locatie, locatie.


La un pret de 34$ pe noapte, o durata de sedere medie aproximata la doua nopti, si un numar real de 140 de reviewuri, castigul celui care da spre inchiriere apartamentul e undeva la 10.000 de dolari pana acum. Desigur sunt si cheltuieli de asta nu am pus service fee-ul care se plateste separat si se presupune ca le acopera.

Pozele arata apartamentul luminos, spatios, curat, colorat, cu plante si simetric decorat.


Al doilea si al treilea cele mai inchiriate apartamente pe airbnb din Bucuresti:



Al doilea cel mai inchiriat apartament este al unui cuplu britanic-romanca, are tot un singur pat, si e pozitionat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, cu priveliste spre Piata Victoriei. Costa 41$ pe noapte si a fost inchiriat de 121 de ori, nu se stie pentru cate nopti per inchiriere sau daca au fost si bartere la mijloc.



Al treilea cel mai inchiriat apartament este in zona centrul vechi - Unirii, cu vedere spre Cocor si spre o straduta din centrul vechi, are doua paturi, primul deci care poate gazdui 4 persoane, si e mai scump, fiind 52$ pe noapte. Foarte modern decorat apartamentul si fotografiile sunt artistice. 117 reviews pana la aceasta data.


Urmatoarele cele mai inchiriate apartamente pe airbnb din Bucuresti:

Al patrulea cel mai inchiriat apartament - Universitate - Dalles, prezentat ca langa Intercontinental
Al cincilea cel mai inchiriat apartament - apropiere Casa Armatei, prezentat ca Centrul vechi
Al saselea cel mai inchiriat apartament - Unirii - Cocor, tot in apropiere de Centrul vechi

toate cu in jur de 100 reviews, pret 30-36$


Cel mai inchirat apartament pe airbnb cu pret mare pe noapte:


Cu 91$ pe noapte si 77 de reviews, la o sedere medie aproximata de 2 nopti, cel care inchiriaza acest apartament cu 4 dormitoare a castigat undeva la 12.000 de dolari, deci cel mai mult pana acum. Desi e pozitionat aproape de Romana il prezinta tot ca fiind in vechiul Bucuresti si aproape de centrul vechi. Deci cam aceasta ar fi zona ideala.