Discutam cu cineva zilele astea ca persoanele gay pe care le stim lucreaza in sistemul medical. Unul din motivele pentru care ne-am gandit ca se intampla asta a fost cel care a impiedicat-o si pe fata din imaginea de mai jos sa protejeze un asa zis sustinator KKK de multimea care vroia sa il raneasca.


"Stiam cum e sa fii ranit. De multe ori mi s-a intamplat si as fi vrut ca cineva sa aiba curajul sa ii infrunte pe agresori pentru mine" le-a spus ea apoi jurnalistilor. Cand stii cum e sa fii in pericol, sa iti fie frica, sa fii lovit, sa suferi, intelegi ce important e pentru ceilalti sa primeasca ajutor. De aceea cred ca sunt asa empatice si persoanele gay si altele discriminate.

In continuare inca doua imagini care prezinta scene asemanatoare.


Politist de culoare apara un membru KKK



Medici si asistenti de culoare ingrijesc un membru KKK


Daca bunatatea se invata mai greu, ce nu ar fi avut probleme sa se transmita ar fi fost furia, daca intr-adevar acesti oameni ar fi fost raniti. Povestea fata din prima poza ca intr-o zi un baiat pe care nu-l cunostea a venit la masa unde statea si i-a zis  "Multumesc, era tatal meu". Daca tatal lui ar fi fost ranit sau omorat, ura s-ar fi transmis de la o generatie la alta.

Cineva trebuie deci sa rupa cercul, si sa fie bun, chiar si cu cei care poate nu merita.