1. Marea lui pasiune nu era stiinta, ci muzica


Nu calatorea fara vioara si vorbind despre acest subiect a spus: "Life without playing music is inconceivable for me. I live my daydreams in music. I see my life in terms of music. I get most joy in life out of music.”

Mi se pare normal ca oamenii sa aiba mai multe pasiuni pe care sa le urmeze. Personal as vrea sa incerc fiecare meserie din lume si apoi sa imi urmaresc eforturile. Pana acum cea de trainer mi se potriveste cel mai bine.


2. Nu era o persoana religioasa si nu credea in Dumnezeu


A spus-o chiar foarte clar: "I do not believe in a personal God and I have never denied this but have expressed it clearly. If something is in me which can be called religious then it is the unbounded admiration for the structure of the world so far as our science can reveal it."

Eu am deja cativa ani de buni de cand activez pentru empatie si etica in loc de religie. Consider ca fara religie am fi si am fi fost mult mai deschisi, mai buni si mai avansati ca societate, si ca in loc sa ne rugam ar trebui sa ne implicam activ in problemele societatii.


3. Nu se aranja deoarece nu ii placea superficialitatea


E celebra freza lui nebuneasca si nu stiam, dar se pare ca unul din motivele din spatele acestei lipse de ingrijiri a aspectului exterior era ca nu vroia sa atraga oamenii superficiali.

Inteleg logica asta. Si kilogramele mele in plus actioneaza ca un filtru foarte bun :P