Alex care a implinit 30 de ani acum 2 ani, imi tot spune ca nu e nicio diferenta intre 29 si 30, sau 31 sau 32, dar eu insist sa ma documentez foarte bine in legatura cu milestone-ul asta.

De exemplu mi s-a parut interesant sa aflu ce vedete implinesc 30 de ani, si sa ma gandesc ce as putea invata de la ele. Avem asa:


Lady Gaga - 28 martie


Ce am invatat de la ea: Pentru a ajunge o persoana publica, cunoscuta de toata lumea, pe langa sa ai talent si sa muncesti mult, daca plusezi mult pe excentricitate, asta te va propulsa rapid.

Lady Gaga inainte de a fi celebra
Genul de imagine a lui Lady Gaga acum


Lindsay Lohan - 2 iulie

Apropo de persoane publice, Lindsay cred ca ne-a aratat partea negativa a celebritatii si ne-a invatat precautia.



Drake - 24 octombrie


De Drake am auzit cand a colaborat cu Rihanna, deci aici ar fi ceva despre cum sa ii gasesti pe cei care le sunt deja cunoscuti celor la care vrei sa ajungi si sa colaborezi cu ei.



Lena Dunham - 13 mai


Apreciez ca scrie despre generatia noastra, ca vad prin serialul ei Girls si o femeie care seamana cu mine la corp, si de la ea am invatat sa imi notez povestile in jurnal si pe blog.




Megan Fox - 16 mai


Ce m-a invatat oare fata asta? Sa nu zambesc daca nu vreau si sa imi las sprancenele mai groase :D In plus avem aceeasi paleta de culori care ne avantajeaza daca va interesa. Sunt sigura ca nu :))



Emilia Clark - 26 octombrie


Personajul ei din Game of thrones de fapt, ceva cu dreptatea pentru toti ca fiind un lucru foarte dificil.



Kit Harington - 26 decembrie


Personajul de data asta ma cam enerveaza, dar in viata reala e foarte easy going chiar daca e o celebritate. Chiar si Irina are poza cu el dintr-un bar din Londra.




Aaron Swartz - ar fi implinit 30 de ani pe 8 noiembrie


Cum ar fi daca fondatorul Wikipediei ar fi acuzat pentru furt de continut si condamnat la inchisoare? Asa de absurda a fost si condamnarea lui Aaron Swartz care ulterior s-a sinucis. La doar 26 de ani era deja implicat in foarte multe proiecte online si legate de internet. (Headingsurile gen H1, H2 sunt legate de numele lui de exemplu. Daca stiti SEO asta va poate spune ceva despre importanta muncii lui.)