Pe Nicoleta am cunoscut-o in urma inscrierii ei la un curs de promovare la firma noastra. Nu stiam la acel moment ce este theta healing dar din analiza site-ului ei am dedus ca are legatura cu dezvoltarea personala, NLP - lucruri care ma intereseaza, fiindca stiu cat de puternica e influenta subconstientului nostru asupra vietii de zi cu zi.

La toti oamenii pe care ii admir si pe care ii urmaresc vad ca sunt liberi de prejudecati, de negativism, ca au in lista lor de actiuni zilnice lucruri ca meditatia, si nu cred ca e o coincidenta ca cei mai de succes oameni si sunt cei mai deschisi si optimisti.

Ne-am imprietenit pe Facebook si i-am urmarit postarile - atat de pozitive si minunate ca am vrut sa o ajut neaparat mai mult cu promovarea, sa ajunga la cat mai multe persoane mesajele ei, si am mai chemat-o la un curs in care am recapitulat ce trebuie sa faca pentru a se pozitiona mai bine pe Google. Drept multumire mi-a oferit si ea un curs de theta healing, si despre cum a fost la el va povestesc in continuare.

Nu stiu cum sunt cursurile theta healing de grup dar pot sa va spun cum este cel 1 la 1, personalizat. Pe scurt:


Theta Healing = ca o sedinta la psiholog dar cu afirmatii pozitive


In principal am vorbit despre problemele cu care ma confrunt, si ce convingeri as vrea sa schimb. Ca un bun psiholog Nicoleta a condus discutia dar m-a lasat pe mine sa ii marturisesc care sunt lucrurile care ma nemultumesc in viata, ce ma apasa.

Exact ca la psiholog am discutat despre sursa convingerilor, ce si cum am invatat de la parinti si am facut pasi inspre stergerea sau schimbarea acelor programe invatate care imi fac rau.

Pentru ca amandoua suntem traineri a fost extrem de util sa vad ce solutii a gasit ea la problemele pe care le au de obicei vorbitorii in public, sau cum priveste ea lucruri legate de desfasurarea cursurilor sau interactiunea cu unii cursanti mai dificili.

M-a invatat cum sa vad in respectarea nevoilor mele, in fermitate, trasarea unor limite, nu ceva ce va rezulta in incomodarea celorlalti ci un mod de a seta un exemplu pozitiv si pentru ei.

Am lucrat la inlocuirea dorintei de perfectiune (imposibile) cu cea a excelentei (posibile) si la multe alte lucruri. La finalul cursului am simtit ca am invatat o multime de lucruri, si asta in doar o ora si jumatate cat a durat sedinta noastra - cursurile de grup au pana la 20 de ore.


Inchei incurajandu-va sa descoperiti si voi ce senzatie de eliberare sufleteasca se simte dupa o astfel de sedinta dar si ce personalitate placuta si ce voce linistitoare are Nicoleta, mergand la cursurile de theta healing si urmarindu-i postarile.