Ce n-am facut intr-un an cred ca reusesc in prima saptamana a lui ianuarie, si anume sa lansez al doilea curs pe Udemy.

M-a motivat o imagine de sfarsit postata de curand pe grupul Facebook pentru instructori Udemy in care spuneau ca in 2015 s-au postat cateva mii de cursuri noi pe site-ul lor, iar eu stateam si dadeam scroll pe Facebook, asa ca m-am enervat si m-am pus pe treaba.

Am deschis iar editorul audio, video, transcrierile, Power Point-ul, Paint-ul, Pixlr-ul, si dupa o saptamana in care am ajuns la 100 de file de PowerPoint si la peste 30 de minute de video, ma aproprii de finalul cursului.

Ma bate gandul sa postez din cand in cand pe blog cate un screen shot cu treaba pe care o fac online si la ce ore (intru de multe ori in  orele AM), ca un aspect al afacerilor online.

Ideea care imi place la Udemy e ca lucrezi intens cateva saptamani si apoi urmeaza ani in care te bucuri de venituri pasive. Sper anul asta sa mai urc cateva, singura sau in colaborare.

PS: Imi place cum suna asta, aspecte ale afacerilor online. Am vazut ca asa mi-a descris cineva blogul in directorul Rougle si acum Google foloseste fraza in meta descrierea blogului meu. Which is nice :D