YWCA-YMCA sunt niste asociatii de tineri (Young Women/Men's Christian Association), raspandite si cunoscute peste tot in lume pentru ajutorul pe care il ofera in diverse domenii.

Personal, sa fiu membra YWCA, sa particip la conferintele din strainatate, m-a ajutat sa pot vorbi in public, sa am initiative, sa pot crea proiecte care sa rezolve probleme.

Unele doamne mai in varsta iau in serios C-ul, dar pentru noile generatii nu mai este asa important. Scopul comun al tuturor membrilor este insa ajutorarea semenilor si crearea de lideri.

Intre 19 si 30 iunie 2015 va avea loc un nou seminar YWCA-YMCA in Norvegia pe tema Youth Action for Climate Justice and Poverty Eradication.

Se deconteaza o parte din costul biletelor de avion, iar masa si cazarea sunt acoperite in totalitate. Daca m-as fi incadrat in limita de varsta as fi mers cu siguranta.

Nu este o vacanta, este o oportunitate incredibila de dezvoltare. Dar daca vrei, poti sa profiti si sa vizitezi si Oslo in zilele de inainte / dupa seminar.

Daca ai intre 18 si 25 de ani si vrei sa participi scrie-mi pe mail sau pe Facebook.